Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/9 στο Αργοστόλι η ενημερωτική ημερίδα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

  • 0

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/9 στο Αργοστόλι η ενημερωτική ημερίδα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Tags : 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/9 η ενημερωτική ημερίδα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία” που διοργανώσαμε από κοινού με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι.

Η IKUSI Hellas και η Νικολάτου Α.-Νικολάτος Ε. Ο.Ε ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού χώρου που συμμετείχαν και τον πρόεδρο & το ΔΣ της Ένωσης που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση αυτής της ενημερωτικής ημερίδας.

Θεωρούμε πως ενημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.

Στις ιστοσελίδες μας www.ikusi.gr, www.idcoms.gr & www.nikolatos.net.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και για την εκδήλωση, αλλά και για τις τεχνολογίες που συζητήσαμε, ενώ πιστεύουμε πως θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το άρθρο μας με τίτλο “Η ταχύτατη ανάπτυξη του IPTV στις ξενοδοχειακές μονάδες” το οποίο δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου 2016 του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, φωτίζοντας τα βασικά σημεία στην εξέλιξη της τεχνολογίας, εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα που έχει η μετάδοση της τηλεόρασης μέσα από ένα δίκτυο Ethernet και τονίζοντας τι ακριβώς κερδίζει ένα ξενοδοχείο από την εφαρμογή του IPTV αντί για την κλασσική λύση σε RF.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimate Posts

Our Posts

Translate »