Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

In Touch: Ψηφιακή Σήμανση από την TRIAX

Αιχμαλωτίστε την προσοχή των επισκεπτών σας, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή

Triax Digital Signage inline web

Η ψηφιακή σήμανση σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε τις προγραμματισμένες προωθητικές ενέργειες και πληροφορίες σας στα πιο ορατά σημεία της επιχείρησής σας, όπως σε διάφορα σημεία ενός ξενοδοχείου ή ενός συνεδριακού χώρου.

Πρόκειται για μία επαγγελματική λύση η οποία λειτουργεί με οποιαδήποτε οθόνη, είναι ευέλικτη με δυνατότητα απεριόριστης επεξεργασίας και προγραμματισμού περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα είναι απλή, καθώς παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης από οποιαδήποτε συσκευή

Με την ψηφιακή σήμανση της TRIAX, μπορείτε να προγραμματίσετε τις εικόνες και τα βίντεο σας σε λίστες αναπαραγωγής, προσεγγίζοντας τους επισκέπτες κατά την είσοδο ή την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, στο ασανσέρ ή στο διάδρομο και γενικότερα σε οποιοδήποτε σημείο που μπορεί να θέσει τα μηνύματά σας στο επίκεντρο της εμπειρίας του επισκέπτη.

Οι δυνατότητες προγραμματισμού είναι πραγματικά απεριόριστες, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα τα διαφημιστικά σας μηνύματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, για μέγιστη ανταπόκριση. Ρυθμίστε μια φορά και αφήστε το In Touch να κάνει τα υπόλοιπα, ενώ οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να επαναλαμβάνονται όποτε θέλετε.

Συμβατότητα με οποιαδήποτε οθόνη

Δεν χρειάζεται όλοι να επενδύσετε σε οθόνες ψηφιακής σήμανσης υψηλής τεχνολογίας SoC. Φυσικά, το σύστημά μας λειτουργεί και με αυτές, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις δαπάνες σας στο ελάχιστο.

Triax Digital Signage DS Player introΤο απλό, συμπαγές και στιβαρό DS-Player τοποθετείται διακριτικά πίσω από οποιαδήποτε τυπική τηλεόραση ή οθόνη, προκειμένου να τη μετατρέψει σε μια πλήρως λειτουργική ψηφιακή «πινακίδα» με απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση.
Κάθε οθόνη λειτουργεί μεμονωμένα ή ως μέρος μιας ομάδας, ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο του περιεχομένου σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαχείριση εκδηλώσεων - συνεδρίων

Βελτιώστε τις συνεδριακές σας εγκαταστάσεις με τη Διαχείριση Εκδηλώσεων στην δυναμική ψηφιακή σήμανση που υποδεικνύει στους καλεσμένους σας το σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Απλώς προσθέστε μια εκδήλωση ή συνάντηση και αφήστε το In Touch να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Η ημερήσια διάταξη της ημέρας εμφανίζεται σε καθαρές, κομψές οθόνες επισκόπησης και οι πινακίδες πόρτας ενημερώνονται δυναμικά με την τρέχουσα εκδήλωση.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη ένα PMS για τη διαχείριση των συνεδριακών σας εκδηλώσεων, δεν χρειάζεται να αλλάξετε, διότι θα το κάνουμε να «μιλάει» στο In Touch σε χρόνο μηδέν.

Οθόνη συνεδρίου εντός της αίθουσας

Παρέχετε άμεση σύνδεση με την επισκόπηση των εκδηλώσεών σας μέσω των τηλεοράσεων στα δωμάτια των επισκεπτών. Χρησιμοποιήστε το InfoAPP για να μεταφέρετε τους επισκέπτες απευθείας στην επισκόπηση από την αρχική οθόνη της τηλεόρασης προκειμένου να ξεκινήσουν σωστά οι συμμετέχοντες στο συνέδριό σας.

TRIAX IN TOUCH

Παρέχετε υπηρεσίες, πληροφορίες και μάρκετινγκ στους επισκέπτες διακριτικά και αποτελεσματικά, με τη διαδραστική μας πλατφόρμα επικοινωνίας που τροφοδοτείται από ένα μοναδικό εργαλείο διαχείρισης.

Δελεάστε τους επισκέπτες σας με τα σωστά μηνύματα τη σωστή στιγμή, εξασφαλίζοντας ότι θα επωφεληθούν από όλα όσα έχετε να προσφέρετε.

Εμφανίστε ό,τι θέλετε, όπου θέλετε και όποτε θέλετε.

09 Ιουνίου 2023