Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ekselans από την IDComs

 

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της IDComs για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ekselans στην Ελλάδα.

Ο σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να εμπλουτίσουμε τη γκάμα μας με προϊόντα, τα οποία αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών εγκαταστάσεων στον κλάδο μας (GPON, οπτικά, λύσεις OTT, transcoding, casting, switches, WiFi, κλπ).

Όπως θα δείτε στον τιμοκατάλογο, η Ekselans έχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις παραπάνω κατηγορίες, ενώ έχουμε ήδη δημοσιεύσει στο website μας (www.idcoms.gr) κάποια από αυτά, όπως το εξωτερικό 4G router με omnidirectional κεραία ODU LTE 4G, το Managed Switch SWG 24 L2, το Πολυκατευθυντικό Access Point εξωτερικού χώρου CPE 1200-OLP και το WiFi Access Point AC εσωτερικού χώρου AP 1200 W2. Η Ekselans διαθέτει βέβαια και SMATV προϊόντα σε τεράστια ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές.

Όσοι ήρθατε στην έκθεση Athens Electronix 2024, θα είδατε το ενδιαφέρον που έδειξαν πάρα πολλοί επισκέπτες για τα παραπάνω προϊόντα που εκθέσαμε στο περίπτερο μας, ιδιαίτερα για την λύση casting σε ξενοδοχεία, για τα εξωτερικά 4/5G routers με MIMO 4x4, τα κατάλληλα για IPTV switches, τα οπτικά για LNB και δίκτυα, τους προσιτούς compact transmodulators, τους νέους πολυδιακόπτες, κλπ, αλλά και τις έξυπνες λύσεις όπως η τεχνολογία QuiCoax F που λύνει τα χέρια των εγκαταστατών στις ομοαξονικές εγκαταστάσεις.

Σύντομα θα αναρτηθούν αρκετά άρθρα για τα πιο ενδιαφέρονται από τα προϊόντα, στην ενότητα https://www.idcoms.gr/blog/ekselans, ενώ όλα τα φυλλάδια της εταιρείας είναι ήδη διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να μας τα ζητήσετε.

Τον τιμοκατάλογο λιανικής μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ.

11 Μαρτίου 2024