Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

HTL ST2 Νέος διπλός transmodulator της σειράς ADVANCED ClassA

Μετά από τους διάσημους ClassA δορυφορικούς transmodulators MTI-800 & ΜΤΙ-900, η IKUSI παρουσίασε το νέο best seller HTL-ST2 από την σειρά ADVANCED ClassA.

Πρόκειται για μία μονάδα που δέχεται δύο δορυφορικά streams και παρέχει στην έξοδο της δύο εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους επίγεια ή καλωδιακά streams (DVB-T ή DVB-C).
Τα δύο streams εξόδου μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιαδήποτε συχνότητα (όχι υποχρεωτικά συνεχόμενες), ενώ το περιεχόμενο των καναλιών μπορεί να είναι ανάμικτο από τα δύο streams εισόδου (pool technology).

Η μονάδα διαθέτει CI για οποιοδήποτε σύστημα κωδικοποίησης, αλλά ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά είναι ότι με ένα CAM BISS μπορεί εκτός από τα κανάλια της Digea να αποκωδικοποιήσει και τα κανάλια της ΕΡΤ.
Οι εφαρμογές του HTL-ST2 αφορούν κυρίως ξενοδοχεία, οπότε έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι όταν οι τηλεοράσεις του ξενοδοχείου είναι σύγχρονες και δέχονται σήματα DVB-C, η χωρητικότητα του κάθε stream εξόδου φτάνει έως και 55 Mbps, αντί για τα 31,67 Mbps που μπορεί να δώσει ένα stream εξόδου σε DVB-T.
Αυτό σημαίνει ότι με τους νέους transmodulators της σειράς ADVANCED ClassA μπορούμε να δώσουμε σχεδόν διπλάσιο αριθμό καναλιών από τα παλιά transmodulators. Τα transmodulators της σειράς ADVANCED ClassA επιτρέπουν την αποστολή μιας υπηρεσίας video με πολλές διαφορετικές γλώσσες, χωρίς να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από αυτό που αντιστοιχεί σε ένα κανάλι RF με μία γλώσσα.

Ο προγραμματισμός γίνεται μέσω Ethernet με τη χρήση δωρεάν web interface λογισμικού της IKUSI, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των μονάδων του συστήματος σαν ενιαίο HeadEnd και όχι σαν ξεχωριστές μονάδες.

Περισσότερες πληροφορίες: IKUSI Hellas, Λ. Ποσειδώνος 33 Άλιμος, 17544, 210 9852935, www.ikusi.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

21 Δεκεμβρίου 2022