Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ των συναδέλφων για τα Gap Fillers στις Λευκές Περιοχές

Μετά την δημοσίευση του άρθρου μας με τίτλο Επιτέλους Gap Fillers στις Λευκές Περιοχές και το σχετικό ενημερωτικό που στείλαμε, δεχτήκαμε πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις και emails από συναδέλφους, κάτι που δείχνει ότι έχουν δημιουργηθεί αρκετές ερωτήσεις και απορίες.

Σκεφτήκαμε ότι είναι καλή ιδέα να οργανώσουμε μια διαδικτυακή συζήτηση με το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να κάνουμε μια πολύ σύντομη ανάπτυξη αυτών που εμείς έχουμε καταλάβει για την εφαρμογή του νέου αυτού πολύ καλού νόμου, περιλαμβάνοντας και τις απαντήσεις που θεωρούμε σωστές για τα ερωτήματα που ακούσαμε.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία άλλων συναδέλφων, οι οποίοι είτε έχουν ήδη προχωρήσει στις ενέργειες που ζητούνται και ξέρουν περισσότερα, είτε έχουν μια καλύτερη εικόνα από άλλες δικές τους πηγές.

Θα ήταν ιδανικό αν σε αυτή τη συζήτηση είχαμε και την παρουσία κάποιου συναδέλφου από την ΕΕΤΤ, ο οποίος θα μπορούσε να μας δώσει πολύ ουσιαστική βοήθεια και κατευθύνσεις για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα η δήλωση όλων των σημείων που ζητούνται, δηλαδή μέχρι 24/5/22.

Θεωρούμε τέλος ότι αυτή η συζήτηση, είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν όλες οι ερωτήσεις που πρέπει από τους συναδέλφους, να λυθούν όσα ερωτήματα μπορούν και με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στη σωστή και γρήγορη εξέλιξη αυτής της πολύ θετικής πρωτοβουλίας της ΕΕΤΤ και του υπουργείου, ώστε επιτέλους να λυθεί το χρονίζον πρόβλημα με τις λευκές περιοχές.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συζήτηση, μπορούν να το κάνουν εύκολα, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο παρακάτω link:

Δήλωση συμμετοχής για την ημερίδα του Σαββάτου 14/05/2022 στις 17.00, με εστίαση στα Gap Fillers στις Λευκές Περιοχές

Θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ώστε να λάβουν με email την επιβεβαίωση της κράτησης τους και το link για τη σύνδεση με την συζήτηση (συμμετοχή στο συμβάν) το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Αν κάποιος συνάδελφος, για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύεται να κάνει την εγγραφή του μέσω των συνδέσμων, μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2109852935, ώστε να του στείλουμε εμείς το link με την πρόσκληση.

Στις διαδικτυακές αυτές ημερίδες, θα χρησιμοποιήσουμε το Teams της Microsoft.
Για όσους συναδέλφους δεν το έχουν χρησιμοποιήσει, μπορούν να το κάνουν χωρίς την εγκατάσταση του προγράμματος – μέσα από τον browser που χρησιμοποιούν.
Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πολύ βολικό & δωρεάν αυτό πρόγραμμα, μπορούν να το κατεβάσουν είτε για PC, είτε για κινητό, από τη θέση: https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-teams/download-app  

Εξαιρετικές οδηγίες για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν στο link:
Διαδικασία εγγραφής στις ημερίδες της IKUSI Hellas που διεξάγονται μέσω του Microsoft Teams

27 Δεκεμβρίου 2022