Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

TRIAX Cast

Το νέο επαναστατικό σύστημα TRIAX Cast απευθύνεται σε όλα τα ξενοδοχεία τα οποία μέσα από την τηλεόραση των δωματίων, θέλουν να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους, πολύ περισσότερα από την απλή θέαση καναλιών.

Έχει πολύ μεγάλη δημοτικότητα στα μικρά ξενοδοχεία και σε αυτά με χαμηλότερο αριθμό αστεριών, που δεν έχουν τη οικονομική δυνατότητα να περάσουν άμεσα στην τεχνολογία IPTV, παραμένουν στην κλασσική τεχνολογία διανομής RF, αλλά θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους περισσότερες υπηρεσίες.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως και τα ξενοδοχεία πολυτελείας δεν ενδιαφέρονται για αυτή την υπηρεσία – το αντίθετο μάλιστα, είναι μια εξαιρετική προσθήκη και για τα δίκτυα IPTV.

Περιεχόμενο “όπως στο σπίτι”

Η καλύτερη ψυχαγωγία που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους επισκέπτες τους είναι η ίδια ψυχαγωγία που έχουν στο σπίτι τους (BYOC – Bring Your Own Content), από συνδρομητικές πλατφόρμες όπως το NetFlix, DisneyPlus+, Apple TV+, Amazon prime κλπ – αλλά και οι ανάλογες ελληνικές όπως Cosmote TV, ΕΟΝ TV, Vodafone TV, Cinobo κλπ, φυσικά και οι ελεύθερες υπηρεσίες όπως το ERTflix.
Δεν εξαιρείται βέβαια και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή υπάρχει για τα Android & iOS smartphones (YouTube, Spotify, όλα τα ιντερνετικά κανάλια, προβολή αποθηκευμένων φωτογραφιών, video, μουσικής, κλπ).

Ικανοποιήστε τις νέες απαιτήσεις της αγοράς

Με τη σημερινή έκρηξη της ζήτησης για υπηρεσίες ροής (streaming), μια απλή, επαγγελματική λύση casting είναι μια βασική παροχή για κάθε ξενοδοχείο.

Με το TRIAX Cast, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες μια αληθινή εμπειρία "home-from-home” και να επωφεληθούν από την τάση “Φέρτε το δικό σας περιεχόμενο”.

Το TRIAX Cast συμπληρώνει λύσεις ψυχαγωγίας στο δωμάτιο και ανεβάζει την εμπειρία των επισκεπτών στο δωμάτιο σε νέα επίπεδα.

Πραγματική υποστήριξη και προστιθέμενη αξία

Η υψηλής ποιότητας λύση TRIAX Cast βασίζεται στα ισχυρά θεμέλια Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) και στις αξίες που εστιάζουν στον πελάτη της πρόσφατα συγχωνευμένης εταιρείας μας.

Η ολοκληρωμένη τεχνική εκπαίδευση, ο προ-προγραμματισμός, η υλοποίηση του έργου και η υποστήριξη μετά την πώληση είναι διαθέσιμη στο δίκτυό μας, με τοπικούς συνεργάτες που γνωρίζουν την τοπική αγορά και είναι αφοσιωμένοι στην επιχείρησή τους.

Οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρέχονται από το TRIAX Cast επιτρέπουν στους integrators συστημάτων και τους εγκαταστάτες να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας, συνδυάζοντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα συνδεδεμένων υπηρεσιών της TRIAX, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών επισκεπτών, ψυχαγωγίας, δικτύωσης και WiFi.

Εύκολη εγκατάσταση, εστιασμένη στο απόρρητο

Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το TRIAX Cast εύκολα και απλά, χρησιμοποιώντας το Google ChromeCast που είναι συνδέεται με ασφάλεια σε κάθε τηλεόραση με το TRIAX CastLock, προστατεύοντάς το από κλοπή και παραβίαση.

Μέσω των μοναδικών πληροφοριών που εμφανίζονται στην τηλεόραση του δωματίου, δημιουργείται μια ιδιωτική και ασφαλής σύνδεση με τη συσκευή του επισκέπτη μέσω του TRIAX Cast Server.

Το απόρρητο των επισκεπτών είναι εξασφαλισμένο, με κάθε συνεδρία μοναδική για τον επισκέπτη, το δωμάτιό του και τη συσκευή του και ολοκληρώνεται κατά το checkout.
Με άλλα λόγια το TRIAX Cast είναι συμβατό με τους κανόνες GDPR και την διασφάλιση προσωπικών δεδομένων των φιλοξενούμενων.

Εγκατάσταση συστήματος

Το TRIAX Cast προστίθεται σε ένα υπάρχον δίκτυο WiFi ξενοδοχείου συνδέοντας απλώς έναν TRIAX Cast Server σε μια trunk port του υπάρχοντος Ethernet Switch.

Το υπάρχον Δίκτυο WiFi Επισκεπτών παραμένει στο δικό του ξεχωριστό VLAN, ενώ δημιουργούνται νέα VLAN για ένα Δίκτυο Google ChromeCast και ένα Δίκτυο Διαχείρισης.

Η διαμόρφωση του συστήματος και η δρομολόγηση μεταξύ των δικτύων πραγματοποιείται από τον TRIAX Cast Server, επιτυγχάνοντας απομόνωση μεταξύ των συσκευών Guest και Cast.

27 Δεκεμβρίου 2022