Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η συμμετοχή της IDComs στην Creta Electronix 2022

Μετά τις πολύ επιτυχημένες συμμετοχές της IDComs – IKUSI Hellas σε όλες τις εκθέσεις Electronix που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα προηγούμενα χρόνια, συμμετέχουμε και φέτος στην Creta Electronix 2022.

Θα λέγαμε ότι στην πράξη η αγορά είναι αυτή που ζήτησε από τη διοργανώτρια εταιρεία τη φετινή διεξαγωγή της έκθεσης στην Κρήτη, αφού πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά για τον κλάδο μας, η οποία είναι εξαιρετικά αδικημένη από πλευράς τοπικών κλαδικών εκθέσεων και πραγματικά διψά για μια τέτοια εκδήλωση.

Από την πλευρά μας, εκτός από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περιοχή της πατρίδας μας, η φετινή έκθεση έχει ένα σημαντικό πρόσθετο ενδιαφέρον.
Θα είναι η πρώτη έκθεση που συμμετέχουμε μετά την 50/50 συγχώνευση των εταιρειών IKUSI Multimedia & TRIAX και η πρώτη έκθεση όπου εκτός από τις κλασσικές λύσεις των δύο προηγούμενων εταιρειών, θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα που σχεδίασε το ενιαίο R&D και κατασκευάζει η ενιαία εταιρεία με τη νέα μορφή της.

Θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις νέες τεχνολογίες TriaxCast & Triax EoC (Ethernet over Coax), στη νέα μορφή των Wideband LNB και την οπτική διανομή, αλλά και τα νέα προσιτού κόστους HeadEnds της σειράς TDcH, η εξαιρετική ευελιξία των οποίων στηρίζεται και στην SCR/Unicable τεχνολογία που προσφέρει λήψη από 16 διαφορετικά transponders που βρίσκονται σε 4 διαφορετικούς δορυφόρους, με 4 μόνο ομοαξονικά καλώδια!!!

Δεν θα λείψουν φυσικά και τα νέα προϊόντα από τις κλασσικές λύσεις, όπως η νέα σειρά πολυδιακοπτών, οι νέοι ενισχυτές NBS-700 & NBS-800 με μεγαλύτερη στάθμη εξόδου.

Την τιμητική τους θα έχουν και τα νέα όργανα της PROMAX, με το νέο mini RANGER, το κορυφαίο ATLaS NG με την 10” οθόνη του, το RANGER Neo 2, αλλά και απλούστερα όργανα, πολύμετρα κλπ.

Από μια έκθεση ηλεκτρονικών στην Κρήτη, που έχει και την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αγορά στη χώρα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σύγχρονες προτάσεις για την τεχνολογία IPTV.
Σαν επίσημοι integrators της LG για την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric, θα παρουσιάσουμε το σύστημα της σε πλήρη λειτουργία, εξηγώντας φυσικά στους ενδιαφερόμενους, τις δυνατότητες, αλλά και τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη πλατφόρμα βρίσκεται στην 1η θέση των υλοποιήσεων στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια.

Το περίπτερό μας βρίσκεται δίπλα στο ανάλογο περίπτερο του τοπικού συνεργάτη μας Φιωτάκη.
Θα υπάρχει πλούσια υποδομή λήψης δορυφορικών και γρήγορη πρόσβαση στο Internet με τις νέες κεραίες κινητής 4G/5G, ενώ όλα τα συστήματα που αναφέρονται παραπάνω, συν τα HeadEnds ikusiflow και HTI, θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχουν οι επισκέπτες.
Όχι μόνο στα συστήματα λήψης, αλλά και στις ειδικές ανάγκες διανομής των τηλεοπτικών σημάτων μέσα από UTP & δίκτυο Ethernet, με τις ειδικές IGMP ρυθμίσεις που απαιτούνται στα switches για την τεχνολογία IPTV, αλλά και τις εναλλακτικές επιλογές του συμπληρωματικού εξοπλισμού.

Τις μέρες της έκθεσης στο περίπτερο μας θα βρίσκονται οι Θανάσης Κυριακόπουλος, Βασίλης Γεωργακόπουλος, Στάνισλαβ Ερμιζίδης και Κυριακή Κυριακοπούλου.
Θα χαρούμε να σας δούμε στην έκθεση.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Κάτω Γούρνες Ηρακλείου.
Θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 έως τις 20:00 (την Κυριακή έως τις 19:00).
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.creta-electronix.gr, στην επιλογή Ε-TICKET.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την πρόσκληση και να την έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας.

28 Δεκεμβρίου 2022