Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

TRIAX Compact Headend TDcH 16S, 16S-I και 22STC-I

tdch front inline web

Η TRIAX παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά TDcH Compact Headend, που αποτελείται από 3 ισχυρά μοντέλα και συγκεκριμένα τα 16S, 16S-I και 22STC-I, κατασκευασμένα τόσο για rack 19″, όσο και για τοποθέτηση σε τοίχο.
Η ολοκαίνουργια, διαισθητική πλατφόρμα της TRIAX, ενσωματώνει ομαλά πολύ εύκολη ρύθμιση από τον εγκαταστάτη, κομψό & εύχρηστο γραφικό περιβάλλον χρήστη, με κεντρική αποκρυπτογράφηση των συνδρομητικών υπηρεσιών, δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και άμεσες ενημερώσεις υπηρεσιών τηλεόρασης με επεξεργασία των LCN.

Σε όλα τα TDcH HeadEnds, η λειτουργία εξόδου IPTV είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα με την έξοδο RF και απαιτείται μόνο η άδεια ενεργοποίησης για την λειτουργία IPTV OUT, η οποία δεν βασίζεται στην ποσότητα της υπηρεσίας, ούτε χρειάζεται περιοδική ανανέωση (είναι one-off). Ο μέγιστος αριθμός υπηρεσιών που μπορούν να υποστηριχθούν σε ένα TDcH είναι 100 υπηρεσίες εξόδου IPTV (TV & Radio) ή πολύ μεγάλο εύρος ζώνης εξόδου στα 950 Mbps.

Επιπλέον αυτών των κλασσικών λειτουργιών, όλα τα μοντέλα της σειράς, δέχονται στην είσοδο τους ΚΑΙ σήματα IP, τα οποία μπορούν να δώσουν στην έξοδό τους τόσο σε RF, όσο και σε IPTV.

Όλα τα μοντέλα TDcH έχουν βελτιστοποιηθεί και σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις διανομής τηλεόρασης σε Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Γηροκομεία, πολυκατοικίες και συναφείς τομείς με εξαιρετικά ελκυστική και πολύ ανταγωνιστική αναλογία κόστους ανά υπηρεσία.

TRIAX TDcH 16S – Free to Air

Το μοντέλο 16S αποτελεί την σχετικά πιο απλή υλοποίηση της σειράς TDcH, καθώς αφορά μόνο σε Free To Air κανάλια με μετατροπή DVB-S/DVB-S2 σε QAM ή COFDM. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 4 εισόδους DVB-S/S2, 16 tuners DVB- S/S2/S2X και 16 modulators QAM ή COFDM (με δυνατότητα εναλλαγής).  

TRIAX TDcH 16S-I

Το 16S-I έχει όλες τις δυνατότητες του προηγούμενου μοντέλου, με επιπλέον τη δυνατότητα αποκρυπτογράφησης που υλοποιείται μέσω 8 υποδοχών Common Interface, πλήρους συμβατότητας με τις δορυφορικές εκπομπές ERT, DIGEA (39ο Ε) & Cosmote TV (9ο Ε).  

TRIAX TDcH 22STCI

Με όλα τα παραπάνω, αλλά και 6 επιπλέον transmodulators DVB-T/T2/C, τo Compact Headend TRIAX TDcH 22STC–I αποτελεί το κορυφαίο μέλος της σειράς TDcH, αφού διαθέτει εισόδους για όλα τα συστήματα δορυφορικής, επίγειας, καλωδιακής και IP λήψης, ενώ στην έξοδο του δίνει ταυτόχρονα σήματα RF σε DVB-T ή DVB-C και IPTV.

Περισσότερα: TRIAX TDcH 22STC–I Compact Headend

Τα Compact HeadEnd της σειράς TDcH, λόγω του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού συντελεστή κόστους ανά υπηρεσία, αποτελούν κυριολεκτικά την πιο οικονομική επιλογή της αγοράς, πιο οικονομική ακόμα και από τις “φτηνές” κατασκευές της κατηγορίας.

Φυσικά από πλευράς σχεδίασης και κατασκευής, τόσο το TRIAX Compact HeadEnd TDcH 22STC–I όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη, τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και διαθέτοντας τις σχετικές πιστοποιήσεις.

04 Μαϊος 2023