Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Επαγγελματικά πακέτα IKUHot για ξενοδοχεία

ikusihti8702 inline web

Μία εξαιρετική λύση διανομής τηλεοπτικών καναλιών σε ξενοδοχεία, αποτελούν τα ψηφιακά πακέτα διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης, τα οποία βασίζονται στη νέα modular σειρά ClassA – HTI (επαγγελματικές 4πλές μονάδες HTI-404 & HTI-424), διαθέτοντας universal εισόδους και universal εξόδους.

Τα συγκεκριμένα πακέτα δέχονται στην είσοδο τους δορυφορικά ή επίγεια ή καλωδιακά ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-S/S2, T/T2 και C/C2, παρέχοντας στην έξοδο τους όλα τα κανάλια, διαμορφωμένα σε IPTV ή DVB-C ή DVB-T.

Στην κάθε μία από τις τέσσερις εξόδους της κάθε μονάδας (quad transmodulator), μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε κανάλια από τις τέσσερις εισόδους, διότι υποστηρίζεται η άκρως ευέλικτη τεχνολογία pool.

Τα επίγεια streams αποδίδονται στην έξοδο του συστήματος σε IPTV ή RF από 47 έως 862 MHz, σε οποιαδήποτε κανάλια και όχι υποχρεωτικά σε συνεχόμενα. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πλήρους επεξεργασίας πινάκων, προκειμένου να μην απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοράσεων μετά από αλλαγή περιεχομένου στην είσοδο.

Οι μονάδες ΗΤΙ-424 διαθέτουν επιπλέον δύο CI τα οποία αποκωδικοποιούν τα σήματα και από τις τέσσερις εισόδους (τεχνολογία pool) με πλήρη συμβατότητα για ΕΡΤ και Digea από τις 39ο Ε, σε συνδυασμό με ProCAM BISS 15 καναλιών. Οι μονάδες ΗΤΙ-424 με τις παραπάνω δυνατότητες, αποτελούν άριστες λύσεις για ξενοδοχεία που δεν έχουν ικανοποιητική λήψη, αλλά και για Gap Fillers στις "λευκές" περιοχές.

Οι μονάδες της σειράς HTI, επεξεργάζονται κανονικά τα DVB-S2X και τα “δύσκολα” multistream κανάλια, ενώ διαθέτουν εσωτερική διασύνδεση μεταξύ τους, η οποία παρέχει την δυνατότητα όχι απλά να διαχειριζόμαστε από μακριά την κάθε μονάδα, αλλά ολόκληρο το HeadEnd σαν μία ενιαία οντότητα.

Τα πακέτα IKUHot διατίθενται σε συνολικά 12 εκδόσεις, για 4/8/12/16 ψηφιακά μπουκέτα δορυφορικά ή επίγεια, με δυνατότητα προσθήκης ενίσχυσης στάθμης εξόδου στα 125 dBμV, αλλά και σε εκδόσεις με 2 CI ανά μονάδα (HTI-424) και έξοδο IPTV ή RF στα 85 dbμV.

Τα πακέτα IKUHot αποτελούν κορυφαίας τεχνολογίας Ευρωπαϊκής κατασκευής επαγγελματικό εξοπλισμό στην modular μορφή (όχι compact) που προσφέρει πάντα η IKUSI σε προσιτή τιμή.

Οι τιμές των παραπάνω συνθέσεων, φαίνονται στον τιμοκατάλογο των έτοιμων πακέτων, που τον κατεβάζετε από το link: 2022_11-IKUSI_pl_gr-v6.6_IKUhot-L0.pdf

05 Μαϊος 2023