Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Cascade πολυδιακόπτες TRIAX της σειράς TMS

TMS banner inline web

Η TRIAX διαθέτει πλήρη σειρά πολυδιακοπτών, τόσο αυτόνομων όσο και cascade για όλα τα μεγέθη διανομής Sat-IF και επίγειου σήματος.

Οι πολυδιακόπτες Cascade της σειράς TMS, είναι κατάλληλοι για διανομή δορυφορικών και επίγειων σημάτων σε συστήματα μικρού έως πολύ μεγάλου μεγέθους, με δυνατότητα τροφοδοσίας από το εξωτερικό τροφοδοτικό TMS PSU τόσο απευθείας, όσο και μέσω των γραμμών κορμού SAT (trunk lines).

Τα μοντέλα cascade multiswitch της σειράς TMS της TRIAX, περιλαμβάνουν εκδόσεις για 1, 2, 3 ή και 4 δορυφόρους, συν επίγειο σήμα και με 8/12/16/24/32 εξόδους συνδρομητών, ενώ ο αριθμός των γραμμών κορμού είναι πάντα αντίστοιχος με τον αριθμό εισόδων. Για παράδειγμα, το μοντέλο TMS 17x32 C διαθέτει 16 εισόδους για 4 δορυφόρους (quattro LNBs), 1 είσοδο επίγειου σήματος, 32 εξόδους συνδρομητών και 17 γραμμές κορμού για την συνέχεια των σημάτων εισόδου και τη δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης του δικτύου διανομής.  

Οι cascade πολυδιακόπτες  της σειράς TMS της TRIAX προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, ευελιξία, συμπαγή σχεδιασμό για εγκαταστάσεις ακόμη και σε περιορισμένους χώρους, χαμηλές απώλειες παρεμβολής, υψηλή απομόνωση και χαμηλή κατανάλωση ισχύος, ενώ είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα την ευκολία του εγκαταστάτη.

Όλοι οι πολυδιακόπτες της TRIAX, υποστηρίζουν συμβατότητα RED, προστασία ESD, ενώ διαθέτουν διακόπτη επιλογής για ενεργό/παθητικό επίγειο σήμα. Επίσης, οι σύνδεσμοι F σε όλους τους πολυδιακόπτες της TRIAX είναι κατανεμημένοι σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ διατίθενται ετικέτες εισόδου με χρωματική κωδικοποίηση και LED ένδειξης ισχύος.

Τεχνικές προδιαγραφές: TRIAX_Multiswitches_2022-02_EN.pdf

10 Μαϊος 2023