Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Πλήρη σετ Gap Fillers IKUSI

Πλήρη σετ Gap Fillers με έξοδο RF στα 125 dbμV

Η IDComs παρέχει πλήρεις λύσεις για το πρόβλημα των λεγόμενων λευκών περιοχών, οι οποίες δεν καλύπτονται επαρκώς από επίγειο σήμα για απευθείας λήψη των καναλιών της ΕΡΤ και Digea. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται Gap Fillers, με τα οποία πραγματοποιείται είτε αναμετάδοση από είσοδο κεραίας επίγειων καναλιών με τεχνολογία αναγέννησης είτε αναμετάδοση από κωδικοποιημένη δορυφορική λήψη στις 39ο Ε ή/και επίγεια λήψη με τεχνολογία αναγέννησης

IKUGaF-T1/Τ2

Για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για αναμετάδοση από είσοδο κεραίας επίγειων καναλιών με τεχνολογία αναγέννησης, διατίθενται οι συνθέσεις IKUGaF-T1 και IKUGaF-T2, οι οποίες αποτελούν πλήρη modular Gap Filler IKUSI ClassA σειράς HTI με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου και τελική βαθμίδα ενίσχυσης,

IKUGaF-T1

Η συγκεκριμένη σύνθεση προορίζεται για την αναμετάδοση έως 4 επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα αναγέννησης HTI-404 και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 125 dbμV και στα 4 streams.

IKUGaF-T2

Η δεύτερη σύνθεση είναι κατάλληλη για την αναμετάδοση 8 επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες αναγέννησης HTI-404 και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 122 dbμV και στα 8 streams.

IKUGaF-S1/S2

Για την δεύτερη περίπτωση, δηλαδή για αναμετάδοση από κωδικοποιημένη δορυφορική λήψη στις 39ο Ε ή/και επίγεια λήψη με τεχνολογία αναγέννησης, διατίθενται οι συνθέσεις IKUGaF-S1 και IKUGaF-S2, οι οποίες αποτελούν επίσης πλήρη modular Gap Filler IKUSI ClassA σειράς HTI με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου, τελική βαθμίδα ενίσχυσης και ένα Professional CAM BISS 15 καναλιών.

IKUGaF-S1

Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι κατάλληλη για την αναμετάδοση έως 4 δορυφορικών ή/και επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα δορυφορικής λήψης/αναγέννησης HTI-424 με 2 ProCAM slots και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 125 dbμV και στα 4 streams.

Η κάθε μία από τις 4 εισόδους μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα για δορυφορική ή επίγεια λήψη και να δώσει στην έξοδο της DVB-T streams με τις σωστές παραμέτρους.

Το συγκεκριμένο σετ είναι η ιδανική επιλογή για την λήψη, αναγέννηση, αποκωδικοποίηση και αναδιαμόρφωση με τα χαρακτηριστικά της επίγειας εκπομπής, 4 streams από τις 39ο Ε ή 3 δορυφορικά συν ένα περιφερειακό κανάλι από επίγεια λήψη ή δύο streams από τις 39ο Ε και δύο περιφερειακά.

Με την προσθήκη ενός ακόμα ProCAM BISS, η μονάδα μπορεί να αποκωδικοποιήσει ταυτόχρονα 4 από τα 5 κωδικοποιημένα streams από τις 39ο Ε, σε οποιονδήποτε συνδυασμό τους.

IKUGaF-S2

Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι κατάλληλη για την αναμετάδοση έως 8 δορυφορικών ή/και επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες δορυφορικής λήψης/αναγέννησης HTI-424 με 2 ProCAM slots και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 122 dbμV και στα 8 streams.

Η κάθε μία από τις 4 εισόδους του κάθε HTI-424, μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα για δορυφορική ή επίγεια λήψη και να δώσει στην έξοδο της DVB-T streams με τις σωστές παραμέτρους.

Το συγκεκριμένο σετ, είναι η ιδανική επιλογή για την λήψη, αναγέννηση, αποκωδικοποίηση και αναδιαμόρφωση με τα χαρακτηριστικά της επίγειας εκπομπής, όλων των (5) streams από τις 39ο Ε, συν τρία περιφερειακά streams από επίγεια λήψη.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο των έτοιμων IKUGaF συνθέσεων, από το link: 2022_11-IKUSI_pl_gr-v66_IKUhot-L0.pdf

10 Μαϊος 2023