Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Νέα σειρά αυτόνομων πολυδιακοπτών TRIAX TMS/CKR series – Παρουσίαση στο περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση 

 TMS CKR 9x32 S inline web

Η δανέζικη TRIAX, παγκόσμιος προμηθευτής αξιόπιστων και καινοτόμων προϊόντων για τη λήψη, επεξεργασία και διανομή τηλεοπτικών προγραμμάτων, παρουσιάζει τη νέα σειρά πολυδιακοπτών TMK/CKR. Πρόκειται για αυτόνομους πολυδιακόπτες που συνδυάζουν το πλήρες φάσμα από μία ή δύο δορυφορικές θέσεις με επίγεια λήψη, αποδίδοντας τα σήματά τους σε πολλαπλές εξόδους που μπορούν να εξυπηρετήσουν ισάριθμα διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, ξενοδοχεία και συγκροτήματα μικρού ή μεσαίου μεγέθους. 

Κάθε πτυχή της νέας σειράς πολυδιακοπτών TRIAX TMS/CKR έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία του εγκαταστάτη. Πρόκειται για ποιοτικούς, αξιόπιστους πολυδιακόπτες με μεγάλη διάρκεια ζωής και ευέλικτη λειτουργικότητα, που διευκολύνει την αποθήκευση και την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για την εγκατάσταση. Χάρη στην υψηλή τους απόδοση ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις και προδιαγραφές. 

Διαθέτουν προστασία ESD για ασφάλεια σε όλες τις εισόδους και εξόδους συνδρομητών. Είναι εξαιρετικά ευέλικτοι στην τροφοδοσία τους και συνδέονται σε ρεύμα DC που είναι πιο πρακτικό για το cascade δίκτυο, όπου όλοι οι πολυδιακόπτες μπορούν να αντέξουν 3A ανά τοπική τροφοδοσία και 2A ανά δορυφορική γραμμή. Διαθέτουν χρωματικά κωδικοποιημένες ετικέτες εισόδων, για εύκολη κατασκευή και σχεδιασμό του δικτύου. 

Λειτουργούν σε εύρος συχνοτήτων 47-694 MHz / 5-862 MHz για επίγεια λήψη και 950-2200 MHz για δορυφορική λήψη. Αποδίδουν στην έξοδο μέγιστη στάθμη 90 dBμV για το επίγειο σήμα και 100 dBμV για το δορυφορικό σήμα, ενώ διαθέτουν απώλεια επιστροφής >10 dB και επίπεδο θορύβου ≤7dB. 

Μοντέλα 

Η σειρά TMS/CKR χωρίζεται σε 2 τύπους, Standalone 5 με 4x δορυφορικές πολικότητες + επίγειο σήμα και Standalone 9 με 8x δορυφορικές πολικότητες + επίγειο σήμα. 

Δείτε όλη την παρουσίαση του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση εδώ:  PROTH_TRIAX_TMS-CKR_series.pdf

29 Μαϊος 2023