Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

TRIAX Cast

Το νέο επαναστατικό σύστημα TRIAX Cast απευθύνεται σε όλα τα ξενοδοχεία τα οποία μέσα από την τηλεόραση των δωματίων, θέλουν να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους, πολύ περισσότερα από την απλή θέαση καναλιών.

Έχει πολύ μεγάλη δημοτικότητα στα μικρά ξενοδοχεία και σε αυτά με χαμηλότερο αριθμό αστεριών, που δεν έχουν τη οικονομική δυνατότητα να περάσουν άμεσα στην τεχνολογία IPTV, παραμένουν στην κλασσική τεχνολογία διανομής RF, αλλά θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους περισσότερες υπηρεσίες.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως και τα ξενοδοχεία πολυτελείας δεν ενδιαφέρονται για αυτή την υπηρεσία – το αντίθετο μάλιστα, είναι μια εξαιρετική προσθήκη και για τα δίκτυα IPTV.

Περιεχόμενο “όπως στο σπίτι”

Η καλύτερη ψυχαγωγία που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους επισκέπτες τους είναι η ίδια ψυχαγωγία που έχουν στο σπίτι τους (BYOC – Bring Your Own Content), από συνδρομητικές πλατφόρμες όπως το NetFlix, DisneyPlus+, Apple TV+, Amazon prime κλπ – αλλά και οι ανάλογες ελληνικές όπως Cosmote TV, ΕΟΝ TV, Vodafone TV, Cinobo κλπ, φυσικά και οι ελεύθερες υπηρεσίες όπως το ERTflix.
Δεν εξαιρείται βέβαια και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή υπάρχει για τα Android & iOS smartphones (YouTube, Spotify, όλα τα ιντερνετικά κανάλια, προβολή αποθηκευμένων φωτογραφιών, video, μουσικής, κλπ).

Συμβατό με την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων

Το απόρρητο των επισκεπτών είναι εξασφαλισμένο, με κάθε συνεδρία μοναδική για τον επισκέπτη, το δωμάτιό του και τη συσκευή του και ολοκληρώνεται κατά το checkout.
Με άλλα λόγια το TRIAX Cast είναι συμβατό με τους κανόνες GDPR και την διασφάλιση προσωπικών δεδομένων των φιλοξενούμενων.

Ψυχαγωγήστε τους επισκέπτες με το δικό τους περιεχόμενο

Εγγυημένα ευχαριστημένοι επισκέπτες

 

Η καλύτερη διασκέδαση που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας είναι η διασκέδαση που φέρνουν από το σπίτι

Η επιλογή του σωστού συνδυασμού υπηρεσιών τηλεόρασης για το ξενοδοχείο σας ήταν παλιότερα πονοκέφαλος.

Αλλά με τη σημερινή έκρηξη της ζήτησης για υπηρεσίες ροής (streaming), δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε πολύ – οι επισκέπτες θα προτιμούσαν να συνεχίσουν να παρακολουθούν τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν στο σπίτι.

Με το TRIAX Cast, μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες μια πραγματική εμπειρία "home-from-home”, αφήνοντάς τους να φέρουν τα αγαπημένα τους προγράμματα και να τα παρακολουθήσουν στην τηλεόραση του δωματίου.

Και παρέχοντάς τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο δωμάτιο, θα αυξήσετε επίσης την αφοσίωση των επισκεπτών σας.

Εύκολη εγκατάσταση, εστιασμένη στο απόρρητο

Εγκαταστήστε και διαμορφώστε σε ελάχιστο χρόνο το TRIAX Cast, χρησιμοποιώντας το Google ChromeCast που είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια σε κάθε τηλεόραση με το TRIAX CastLock, προστατεύοντάς το από κλοπή και παραβίαση.

Μέσω των μοναδικών πληροφοριών που εμφανίζονται στην τηλεόραση του δωματίου, δημιουργείται μια ιδιωτική και ασφαλής σύνδεση με τη συσκευή του επισκέπτη μέσω του διακομιστή TRIAX Cast.

Το απόρρητο των επισκεπτών είναι εξασφαλισμένο, με κάθε συνεδρία μοναδική για τον επισκέπτη, το δωμάτιό του και τη συσκευή του και ολοκληρώνεται κατά το checkout.

Ικανοποιήστε τους επισκέπτες, βελτιώστε την αφοσίωση:

Οφέλη για τους καλεσμένους σας

  • Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο
  • Εύκολο και διαισθητικό στη χρήση
  • Ιδιωτική, ασφαλής σύνδεση σε κάθε δωμάτιο
  • Υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές με δυνατότητα μετάδοσης iOS και Android

Οφέλη για το ξενοδοχείο σας

  • Βελτιώστε την αφοσίωση των επισκεπτών με την ενημερωμένη τεχνολογία
  • Αξιόπιστη λύση που βασίζεται στο Google ChromeCast
  • Οικονομική προσφορά ψυχαγωγίας στο δωμάτιο
  • Συμβατό με οποιαδήποτε τηλεόραση
  • Εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση συστήματος
  • Αποφύγετε την κλοπή και την παραβίαση με το TRIAX CastLock

21 Δεκεμβρίου 2022