Τεχνολογικές Ημερίδες στην Αθήνα στις 10 & 11/5/2014

  • 0

Τεχνολογικές Ημερίδες στην Αθήνα στις 10 & 11/5/2014

Tags : 

Η διαδικασία για αναλογικό switch off στη χώρα μας μπαίνει πλέον στην τελική τροχιά, έχει φτάσει λοιπόν η ώρα για τις κεντρικές ημερίδες της IKUSI Hellas που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα σε δύο βδομάδες: το Σαββατοκύριακο 10 & 11/5/2014,σε συνεργασία με την MSS Electronics, επίσημο distributor της IKUSI για την Κεντρική Ελλάδα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις πρόσφατες ημερίδες της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας για τα επαγγελματικά συστήματα, μας αλλάζει τον προηγούμενο προσανατολισμό:
Έτσι οι δύο ημερίδες της Αθήνας θα είναι προσανατολισμένες μόνο στα επαγγελματικά συστήματα – δηλαδή η θεματολογία της πρώτης μέρας των προηγούμενων ημερίδων (ASO για μικρές εγκαταστάσεις & LTE) θα απαλειφθεί και η θεματολογία της δεύτερης μέρας θα αναπτυχθεί πλέον αναλυτικότερα σε δύο ξεχωριστές ημερίδες.
Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε σε μεγαλύτερο βάθος όλα τα σημαντικά ζητήματα των επαγγελματικών, αλλά και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο “ζωντανό εργαστήρι” που θα τις συνοδεύει, γυρίζοντας σε αυτό όχι μετά το πέρας της συζήτησης, αλλά ταυτόχρονα με την εισήγηση και το διάλογο.

Η ημερίδα του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένη στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις για μεγάλα δίκτυα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ, αναλύοντας την επεξεργασία στο HeadEnd όλων των διαθέσιμων σημάτων (επίγειων ψηφιακών, δορυφορικών και εσωτερικών), για όλους τους τρόπους διανομής του σήματος (αναλογικά, ψηφιακά, IPTV, οπτικές ίνες, κλπ) ανάλογα με τις τηλεοράσεις που διαθέτει το συγκρότημα – σε συνάρτηση πάντα με τα επερχόμενα ASO και το LTE.

Η ημερίδα της Κυριακής θα εστιάσει στα Gap Fillers, δίνοντας έμφαση στις τεχνολογίες που μας εξασφαλίζουν ότι η εκπομπή θα γίνεται στις επίσημες συχνότητες του κάθε allotment – ακριβώς όπως επιβάλλεται στην ψηφιακή εποχή και όχι καταλαμβάνοντας νέες συχνότητες στο φάσμα όπως κάναμε στην αναλογική εποχή.

Πληρέστερες, νεότερες και ανανεωμένες πληροφορίες για τις ημερίδες θα βρίσκετε τις επόμενες μέρες στις ιστοσελίδες της IKUSI Hellas και της MSS Electronics.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210 9852935 – 210 9853735 και στα emails info@idcoms.gr, info@ikusi.gr, info@promax.gr & info@msselectronics.gr.

Λεπτομέρειες για την τοποθεσία του ξενοδοχείου που θα πραγματοποιηθούν οι ημερίδες και για τις ώρες διεξαγωγής, υπάρχουν στο άρθρο μας: Τόπος και χρόνος διεξαγωγής των ημερίδων της Αθήνας

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη φιλοσοφία και το περιεχόμενο των ημερίδων που διοργανώνει η IKUSI Hellas σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν στο άρθρο μας: Νέα σειρά Τεχνολογικών Ημερίδων σε όλη την Ελλάδα

 


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ultimate Posts

Our Posts

Translate »