Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η IDComs αναβαθμίζεται και βελτιώνεται

Μεταφερθήκαμε την περασμένη βδομάδα σε νέα πιο ευρύχωρα και μοντέρνα γραφεία, με σκοπό να απλώσουμε πιο σωστά το δυναμικό μας και τον εξοπλισμό μας.

Τα νέα γραφεία της IDComs βρίσκονται στη διεύθυνση Θουκυδίδου 4, Άλιμος, 17455 - σχεδόν δίπλα στα παλιά.
Τα τηλέφωνα παραμένουν τα ίδια (2109853953, 2109853735, 2109859833), προσθέσαμε όμως ένα ακόμα το 2109824422, ώστε να αντιμετωπίσουμε πιθανές δυσλειτουργίες κατά τη μεταφορά των παλιών οπτικών συνδέσεων από το παλιό γραφείο στο καινούριο.

Για τις λίγες μέρες που χρειάζεται ο ΟΤΕ για τη μεταφορά των γραμμών, θα γίνεται εκτροπή των παλιών αριθμών που αφορούν 4 κανάλια φωνής, στο νέο νούμερο 2109824422, το οποίο όμως έχει μόνο 2 κανάλια φωνής. Επομένως αν αντιμετωπίσετε κατειλημμένη σύνδεση, σας παρακαλούμε να επιμείνετε.

Έχουμε ήδη στήσει την καινούρια υποδομή που απαιτείται στα νέα γραφεία: για το εσωτερικό δίκτυο δομημένης και ομοαξονικής διασύνδεσης, αρκετά κάτοπτρα μεγάλου μεγέθους στην ταράτσα ώστε να κατεβάσουμε τις 52 πολώσεις που χρειαζόμαστε από τους 15 δορυφόρους που έχουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά ξενοδοχεία, με σκοπό το simulationκαι την αναπαραγωγή οποιουδήποτε προβλήματος μας αναφερθεί από ξενοδοχεία και άλλα έργα με εγκατεστημένο εξοπλισμό της IKUSI, της TRIAXκαι της LG.
Έχουμε στήσει και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται σε 3 rackστο δικό μας Lab, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη υποστήριξης των συνεργατών μας και σε οποιοδήποτε συνδυασμό hardwareτων εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.
Φυσικά παρακολουθούμε στενά όλες τις αλλαγές και μετακινήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, ώστε να ενημερώνουμε άμεσα όλους τους συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ετήσιας Υποστήριξης, ώστε να μην εμφανίζονται καθόλου «μαύρες οθόνες» μετά από μετακινήσεις καναλιών.

Υπάρχουν πολλές ακόμα βελτιώσεις σε εξέλιξη με σκοπό τη βελτιωμένη λειτουργικότητα μας, όπως η νέα ιστοσελίδα μας και πολλά ακόμα.
Θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι μετά την προσθήκη του νεαρού συναδέλφου Αχιλλέα Αγγελόπουλου (aa@idcoms.gr), έχουμε ενισχύσει την ομάδα μας με ένα ακόμα εξαιρετικό συνεργάτη. Είναι ο Περικλής Παντολέων, γνωστός ήδη στους περισσότερους από εμάς, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στην υποστήριξη και την προβολή των λύσεων που προτείνουμε. Το βασικό email του στο domain είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

12 Μαϊος 2023