Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η Εταιρεία PROMAX

Η PROMAX είναι ένας κορυφαίος Ευρωπαίος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου και μέτρησης, προϊόντων broadcast και εξοπλισμού διανομής σήματος τηλεόρασης, με έδρα τη Βαρκελώνη.
Οι σειρές των προϊόντων μας περιλαμβάνουν όργανα μέτρησης για την τηλεόραση, την εκπομπή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, τα ασύρματα δίκτυα (WiFi), αλλά και δίκτυα οπτικών ινών, αναλυτές FTTH και GPON. Περιλαμβάνονται επίσης και ειδικές διατάξεις-συσκευές προορισμένες για την τεχνολογική εκπαίδευση των φοιτητών σε σχολές και πανεπιστήμια.
Μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας είναι: IP streamers & IP converters (ASI, DVB-T), αλλά και υψηλής ποιότητας διαμορφωτές DVB-T.

Οι αναλυτές φάσματος & τα πεδιόμετρα της PROMAX για την ψηφιακή τηλεόραση - δορυφορική, επίγεια και καλωδιακή, θεωρούνται τα κορυφαία της αγοράς και παραδοσιακά ορίζουν τον πήχη για τον ανταγωνισμό.
Μετά τις εξαιρετικές σειρές πεδιομέτρων MC-xxx, PROLINK, TV Explorer, HD Ranger & RangerNeo, παρουσιάστηκε πρόσφατα η σειρά
ATLAS NG, που έφερε μία ακόμα επανάσταση στον τρόπο μετρήσεων για την τηλεόραση.

Για μισό αιώνα πλέον, η PROMAX έχει την πρωτοπορία στο σχεδιασμό και την παραγωγή οργάνων μέ μέτρησης.
Η επιτυχία της έχει φτάσει πέρα από τη φαντασία των ιδρυτών της εταιρείας, αφού τα τελευταία 60 χρόνια τα προϊόντα της PROMAX έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Πέρα από την δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων η PROMAX έχει υποστηρίξει την ανάπτυξη της αλλαγής των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, βοηθώντας την εξέλιξη τους σε νέα πρότυπα, όπως με την ενεργή συμμετοχή της στο consortium των τεχνολογικών εταιρειών που ανέπτυξαν την τεχνολογία DVB-T.
Έχει στηρίξει άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης ποιότητας και καλύτερης αποδοτικότητας, ενώ με τα Electronic Training Systems έχει βοηθήσει ουσιαστικά τα πανεπιστήμια πολλών κρατών (και της Ελλάδας) να εξοικειώσουν τους φοιτητές τους με τις νέες τεχνολογίες.

Την τελευταία εικοσιπενταετία η IDComs στηρίζει την παρουσία της PROMAX σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες γειτονικές χώρες.
Δεν εστιάζει μόνο στην εμπορική προβολή των προϊόντων της εταιρείας, αλλά και στην απαραίτητη τεχνολογική υποστήριξη βασισμένη στην άριστη γνώση του αντικειμένου, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του τεχνικού κόσμου.

Σημαντικά αρχεία υποστήριξης αναρτώνται σε τακτικότατη βάση στην ενότητα Αρθρογραφία PROMAX αυτής της ιστοσελίδας, ενώ πολλές δεκάδες τεχνολογικές ημερίδες & Webinars έχουν συμβάλει στην αρτιότερη προσαρμογή των συναδέλφων στις γοργές τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα μας.
Στο ευρετήριο άρθρων με τον τίτλο Σειρά τεχνολογικών άρθρων με τον τίτλο «η PROMAX εξηγεί», περιλαμβάνεται ένας θησαυρός με δεκάδες απλοποιημένα τεχνολογικό άρθρα που αποτελούν πραγματικό οδηγό όχι μόνο για όσους επαγγελματίες διαθέτους όργανα μετρήσεων της εταρείας, αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να επεκτείνει τις γνώσεις του και να κατανοήσει ειδικές έννοιες του κλαδου μας.
Στην Τεχνική Βιβλιοθήκη τέλος, στην ενότητα "Παρουσιάσεις και test προϊόντων της PROMAX στον ειδικό τύπο", υπάρχει πλούσιο υλικό από παρουσιάσεις & τεστ προϊόντων της PROMAX στα περιοδικά, ενώ οι ενότητες "Τεχνικά άρθρα" & "IPTV, VoD και υπηρεσίες" ενημερώνονται συνεχώς με μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά επίκαιρων τεχνολογικών άρθρων δημοσιευμένων σε έντυπα.


Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό στην ελληνική γλώσσα για τα θέματα που ενδιαφέρουν περισσότερο την ελληνική αγορά.

Η κεντρική ιστοσελίδα της εταιρείας: www.promaxelectronics.com παρέχει πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη σε 6 γλώσσες: αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ρώσικα.

29 Ιανουαρίου 2023