Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Καμπάνια τετραμήνου για το υπόλοιπο του 2023 για αναμεταδότες και ξενοδοχειακά επαγγελματικά πακέτα

ikusihti8702 inline web

Η IDComs - πιστή στην υποστήριξη των συναδέλφων τεχνικών - ανακοινώνει μία άκρως ενδιαφέρουσα καμπάνια για το τετράμηνο 09-12/2023, η οποία αφορά στα επαγγελματικά πακέτα IKUHot/IKUGaF για ξενοδοχεία και Gap Fillers.

Η συγκεκριμένη καμπάνια θα δώσει την ευκαιρία στους συναδέλφους τεχνικούς, να προμηθευτούν τα επαγγελματικά πακέτα που επιθυμούν για την όποια εγκατάσταση σε ξενοδοχεία ή αναμεταδότες, σε ακόμη πιο προσιτές τιμές.

Τα νέα ψηφιακά πακέτα διάφανης μεταφοράς διαμόρφωσης στηριγμένα στη νέα modular σειρά ClassA – HTI (επαγγελματικές 4πλές μονάδες HTI-404 & HTI-424), έχουν universal εισόδους και universal εξόδους. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι συγκεκριμένες μονάδες δέχονται στην είσοδο τους δορυφορικά ή επίγεια ή καλωδιακά ψηφιακά κανάλια (streams) DVB-S/S2, T/T2 και C/C2, παρέχοντας στην έξοδο τους όλα τα κανάλια, διαμορφωμένα σε IPTV ή DVB-C ή DVB-T.

Στην κάθε μία από τις τέσσερις εξόδους της κάθε μονάδας, μπορούμε να επιλέξουμε οποιαδήποτε κανάλια από τις τέσσερεις εισόδους (τεχνολογία pool).

Τα νέα επίγεια streams αποδίδονται στην έξοδο του συστήματος σε IPTV ή RF από 47 έως 862 MHz – σε οποιαδήποτε κανάλια και όχι υποχρεωτικά σε συνεχόμενα. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό, είναι η δυνατότητα για πλήρη επεξεργασία πινάκων, έτσι μετά από αλλαγή περιεχομένου στην είσοδο, δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοράσεων. Οι μονάδες ΗΤΙ-424 διαθέτουν επιπλέον δύο CI τα οποία αποκωδικοποιούν τα σήματα και από τις τέσσερεις εισόδους (τεχνολογία pool). Συμβατά με την αποκωδικοποίηση της ΕΡΤ και της Digea από τις 39ο Ε, σε συνδυασμό με ProCAM BISS 15 καναλιών, οι συγκεκριμένες μονάδες αποτελούν άριστες λύσεις για ξενοδοχεία που δεν έχουν ικανοποιητική λήψη, αλλά και για Gap Fillers στις "λευκές" περιοχές.

Οι μονάδες της σειράς HTI, επεξεργάζονται κανονικά τα DVB-S2X και τα “δύσκολα” multistream κανάλια, ενώ διαθέτουν εσωτερική διασύνδεση μεταξύ τους, η οποία παρέχει την δυνατότητα όχι απλά να διαχειριστούμε απομακρυσμένα την κάθε μονάδα, αλλά ολόκληρο το HeadEnd σαν μία ενιαία οντότητα.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για κορυφαίας τεχνολογίας Ευρωπαϊκής κατασκευής επαγγελματικό εξοπλισμό στην modular μορφή (όχι compact) που προσφέρει πάντα η IKUSI σε προσιτή τιμή.

Παρακάτω, σάς παραθέτουμε αναλυτικά τα επαγγελματικά πακέτα IKUHot για ξενοδοχεία και IKUGaF για αναμεταδότες.

Επαγγελματικά πακέτα IKUHot

Πλήρες σετ με έξοδο RF στα 85 dbμV: Η κορυφαία επιλογή για ελεύθερα κανάλια

IKUHot-H1: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 4 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~20-35 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα HTI-404, σε 4 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

IKUHot-H2: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 8 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~60-90 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες HTI-404, σε 8 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

IKUHot-H3: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 12 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~90-120 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 3 τετραπλές μονάδες HTI-404, σε 12 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

IKUHot-H4: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 16 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~120-160 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 4 τετραπλές μονάδες HTI-404, σε 16 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

Πλήρες σετ με έξοδο RF στα 125 dbμV: η κορυφαία επιλογή για ελεύθερα κανάλια, με πολύ υψηλή στάθμη εξόδου και μίξη των επίγειων

IKUHot-HA1: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου, τελική βαθμίδα ενίσχυσης με στάθμη εξόδου 125 dbμV. Για 4 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~20-35 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα HTI-404, σε 4 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

IKUHot-HA2: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου, τελική βαθμίδα ενίσχυσης με στάθμη εξόδου 125 dbμV. Για 8 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~60-90 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες HTI-404, σε 8 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

IKUHot-HA3: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου, τελική βαθμίδα ενίσχυσης με στάθμη εξόδου 125 dbμV. Για 12 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~90-120 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε DVB-C ή DVB-T, από 3 τετραπλές μονάδες HTI-404, σε 12 mux εξόδου ώστε να χωρέσουν ΟΛΑ τα κανάλια.

Πλήρες σετ με 2 CI ανά μονάδα και έξοδο IPTV + RF στα 85 dbμV: Η κορυφαία επιλογή για διανομή σε μορφή IPTV ή RF, αλλά και για αποκωδικοποίηση καναλιών

IKUHot IPTV1: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 4 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~30-45 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε IPTV ή DVB-C/ DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα HTI-424.

IKUHot IPTV2: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 8 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~60-90 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε IPTV ή DVB-C/ DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες HTI-424.

IKUHot IPTV3: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 12 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~90-120 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε IPTV ή DVB-C/ DVB-T, από 3 τετραπλές μονάδες HTI-424.

IKUHot IPTV4: Modular HeadEnd IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό και βάση τοίχου. Για 16 δορυφορικά ή επίγεια ψηφιακά μπουκέτα (~120-160 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα) που παρέχονται σε IPTV ή DVB-C/ DVB-T, από 4 τετραπλές μονάδες HTI-424.

Επαγγελματικά πακέτα IKUGaF

IKUGaF T1 Gradient intro

Πλήρες σετ Gap Filler με έξοδο RF στα 125 dbμV

Για αναμετάδοση από είσοδο κεραίας επιγείων καναλιών με τεχνολογία αναγέννησης

IKUGaF-T1: Modular Gap Filler IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου και τελική βαθμίδα ενίσχυσης . Για την αναμετάδοση έως 4 επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα αναγέννησης HTI-404 και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 125 dbμV και στα 4 streams.

IKUGaF-T2: Modular Gap Filler IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου και τελική βαθμίδα ενίσχυσης . Για την αναμετάδοση 8 επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες αναγέννησης HTI-404 και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 122 dbμV και στα 8 streams.

Για αναμετάδοση από κωδικοποιημένη δορυφορική λήψη στις 39ο Ε ή/και επίγεια λήψη με τεχνολογία αναγέννησης

IKUGaF-S1: Modular Gap Filler IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου, τελική βαθμίδα ενίσχυσης και ένα Professional CAM BISS 15 καναλιών. Για την αναμετάδοση έως 4 δορυφορικών ή/και επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 1 τετραπλή μονάδα δορυφορικής λήψης/αναγέννησης HTI-424 με 2 ProCAM slots και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 125 dbμV και στα 4 streams.

Η κάθε μία από τις 4 εισόδους μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα για δορυφορική ή επίγεια λήψη και να δώσει στην έξοδο της DVB-T streams με τις σωστές παραμέτρους. Είναι η ιδανική επιλογή για την λήψη, αναγέννηση, αποκωδικοποίηση και αναδιαμόρφωση με τα χαρακτηριστικά της επίγειας εκπομπής, 4 streams από τις 39ο Ε, ή 3 δορυφορικά συν ένα περιφερειακό κανάλι από επίγεια λήψη ή δύο streams από τις 39ο Ε και δύο περιφερειακά.

Με την προσθήκη ενός ακόμα ProCAM BISS, μπορεί να αποκωδικοποιήσει ταυτόχρονα 4 από τα 5 κωδικοποιημένα streams από τις 39ο Ε, σε οποιονδήποτε συνδυασμό τους.

IKUGaF-S2: Modular Gap Filler IKUSI ClassA σειράς HTI. Πλήρες με το κατάλληλο τροφοδοτικό, βάση τοίχου, τελική βαθμίδα ενίσχυσης και δύο Professional CAM BISS 15 καναλιών έκαστο. Για την αναμετάδοση έως 8 δορυφορικών ή/και επίγειων ψηφιακών streams σε DVB-T, από 2 τετραπλές μονάδες δορυφορικής λήψης/αναγέννησης HTI-424 με 2 ProCAM slots και μία τελική μονάδα ΗΤΑ-125, με στάθμη εξόδου 122 dbμV και στα 8 streams.

Η κάθε μία από τις 4 εισόδους του κάθε HTI-424, μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα για δορυφορική ή επίγεια λήψη και να δώσει στην έξοδο της DVB-T streams με τις σωστές παραμέτρους. Είναι η ιδανική επιλογή για την λήψη, αναγέννηση, αποκωδικοποίηση και αναδιαμόρφωση με τα χαρακτηριστικά της επίγειας εκπομπής, όλων των (5) streams από τις 39ο Ε, συν τρία περιφερειακά streams από επίγεια λήψη.

Επιπλέον ισχύ σε αναμεταδότες με προσθήκη Linear 6 ή 12 W

Linear front cropped resized web full

Πολλοί συνάδελφοι που χρειάζονται περισσότερη ισχύ για να καλύψουν μερικές περιοχές, μας είχαν ζητήσει να φτιάξουμε και πάλι Linear για αυτό το σκοπό, αντίστοιχα με αυτά που είχαμε φτιάξει πριν μια δεκαετία.
Ακούγοντας αυτή την ανάγκη, προχωρήσαμε στον επανασχεδιασμό των νέων linears,  ώστε να ταιριάξουν ακόμα καλύτερα με τον IKUSI εξοπλισμό χαμηλής ισχύος που έχουμε διαθέσει τα τελευταία πολλά χρόνια, ώστε να μπορεί να αυξηθεί η κάλυψη σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις, αλλά και με τα τρέχοντα πακέτα IKUGaF.
 
Τα νέα linears έχουν όση απολαβή χρειάζεται (17 db), ώστε να οδηγηθούν σωστά από οποιοδήποτε πακέτο IKUGaF και στην έξοδό τους δίνουν: 6 Watt ψηφιακής ισχύος (30 W αναλογικής) το μοντέλο IDC-LA0617 και 12 Watt ψηφιακής ισχύος (60 W αναλογικής) το μοντέλο IDC-LA1217.
Ο απόλυτα σύγχρονος σχεδιασμός τους και η ποιότητα κατασκευή τους, εγγυάται την τέλεια απόδοση με MER > 37 db, στη μέγιστη ισχύ εξόδου και τα συστήματα προστασίας την μακροβιότητα στο χώρο που θα τοποθετηθούν.
Τα τελευταία γενιάς LDMOS που έχουν χρησιμοποιηθεί επιτρέπουν την ταυτόχρονη εκπομπή πολλών συχνοτήτων (mux), έτσι ώστε με ένα linear και ένα κεραιοσύστημα να μπορούμε να εκπέμψουμε ταυτόχρονα τα επιλεγμένα (ή όλα) τα διαθέσιμα mux της περιοχής, τα οποία είναι από τέσσερα έως και οκτώ.
Πρακτικά το μοντέλο IDC-LA1217 των 12 Watt, θα χρησιμοποιηθεί για την αναμετάδοση τεσσάρων έως max οκτώ συχνοτήτων, κάτι που σημαίνει ότι η ισχύς εκπομπής θα είναι max 3 Watt ανά κανάλι για 4 κανάλια και 1,5 Watt ανά κανάλι για 8 κανάλια.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Linears υπάρχουν σε προηγούμενα άρθρα μας σε αυτό το Blog.

Τον τιμοκατάλογο της καμπάνιας και των νέων Linear 6 & 12 Watt, μπορείτε να τον κατεβάσετε από το link: Τιμοκατάλογος

Περισσότερες πληροφορίες στα 2109852935 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

01 Σεπτεμβρίου 2023