Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Οι νέες σύγχρονες τεχνολογίες που προτείνει η LG για το Hospitality, στο περίπτερο της IDComs στην Athens Electronix 2024

Κατά τη διάρκεια της Athens Electronix 2024, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη IDComs, θα παρουσιάσει τα προϊόντα αιχμής της που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία της φιλοξενίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της LG στο περίπτερο της IDComs (Περίπτερο Ν. 17), όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει την τεχνογνωσία της στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με τεχνολογία OLED, στις Digital Signage οθόνες, αναδεικνύοντας επίσης τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας infotainment Pro:Centric Direct και Pro:Centric Cloud για αναβαθμισμένη ξενοδοχειακή εμπειρία με ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες, συμβάλλοντας στη βελτίωση της λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Worldwide Site ManagementPro: Centric Cloud: «home-like» ξενοδοχειακή διαμονή

Το Pro:Centric Cloud αποτελεί μια προηγμένη λύση που  βασίζεται σε τεχνολογία cloud για ολοκληρωμένη διαχείριση, βοηθώντας τα ξενοδοχεία να προσαρμόσουν το περιεχόμενό τους και να προσφέρουν έξυπνες, διαδραστικές υπηρεσίες στους πελάτες. Η τεχνολογία Pro:Centric Cloud της LG, σας βοηθά να βελτιώσετε την εικόνα της επωνυμίας σας, να δημιουργήσετε φιλικότερες προς τον επισκέπτη εμπειρίες και να βελτιώσετε τη λειτουργική αποδοτικότητα και παραγωγικότητα της μονάδας.

Το Pro:Centric Cloud επιτρέπει την εύκολη, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο διαχείριση πολλών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο, ιδανικό για τα ξενοδοχειακά brands που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου. Το κλειδί στην επιτυχία τους είναι η συνεργασία μεταξύ των μονάδων και η μοναδικότητα της ταυτότητας της επωνυμίας. Με το LG Pro:Centric Cloud, πολλαπλές μονάδες σε όλο τον κόσμο διαχειρίζονται μαζί ως μία.

lg procentric direct webPro:Centric Direct: Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στο Hotel Management

Η αξιόπιστη πλατφόρμα διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Pro:Centric Direct, εξελίσσει περαιτέρω τη διαχείριση περιεχομένου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Το σύστημα, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από πλήθος ξενοδόχων, έχει στόχο την απλοποίηση της επικοινωνίας με τους επισκέπτες. Βασισμένη στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, η πλατφόρμα παρέχει απομακρυσμένη διαχείριση για να προσφέρει στους επισκέπτες προσαρμοσμένες πληροφορίες και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τη ρεσεψιόν μέσω των τηλεοράσεων.

Internet of Things

H πλατφόρμα LG Pro:Centric Direct απλοποιεί τις διαδικασίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ελέγχουν τα φώτα, τις κουρτίνες, ακόμη και την κλειδαριά της πόρτας μέσω της τηλεόρασης του ξενοδοχείου που διαμένουν. Επίσης, οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να διαμορφώσουν και να αναπτύξουν απομακρυσμένες ρυθμίσεις IoT ανά δωμάτιο ή ανά συγκρότημα δωματίων. Η τηλεόραση, η πλατφόρμα διαχείρισης αλλά και η ενσωμάτωση του IoT αποτελούν μέρος μίας ενιαίας λύσης με εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση.

Φωνητικές Εντολές

Οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν την ευκολία των φωνητικών εντολών μέσω του ενσωματωμένου συστήματος, ενώ οι επισκέπτες μπορούν - χρησιμοποιώντας τη φωνή τους - να ελέγχουν την τηλεόραση και τις IoT συσκευές.

Wi-Fi για επισκέπτες και ξενοδόχους

H Pro:Centric Direct – μεταξύ άλλων - επιτρέπει στις τηλεοράσεις webOS να μεταδίδουν ένα δίκτυο WiFi, ενώ τα υπάρχοντα δίκτυα σε δημόσιους χώρους μπορούν μέσω του bridging mode να ενισχύσουν την κάλυψη στα δωμάτια χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον επένδυση για σημεία πρόσβασης μέσα στο δωμάτιο. Οι ξενοδόχοι μπορούν να αλλάξουν από απόσταση τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το δίκτυο και να αξιολογήσουν την ισχύ του καναλιού.

Full HD

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πρότυπα Full HD είναι ενσωματωμένα σε ολόκληρο το interface της πλατφόρμας.

Η LG Pro:Centric Direct αποτελεί την πιο αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση που διατίθεται για ξενοδόχους σε υποδομές RF και IP ενώ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Hotel Management τα επόμενα χρόνια.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι στα πλαίσια των Ημερίδων της IDComs , την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 10:00, ο Χρήστος Μουργκογιάννης από την LG θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετικά με τις  νέες τεχνολογίες που προτείνει η LG για το Hospitality, καθώς και για την νέα πολύ προσιτή λύση infotainment Pro:Centric Cloud της LG.

Όλες οι λεπτομέρειες για την έκθεση, το χώρο, το ωράριο κλπ, βρίσκονται στο: https://athens-electronics.gr/

Η πρόσκληση μας για την έκθεση είναι διαθέσιμη εδώ !

Το Floor Plan της έκθεσης στο οποίο φαίνεται ακριβώς η θέση του περιπτέρου μας (Ν. 17) στον αριστερό διάδρομο, είναι διαθέσιμο εδώ !

Η συνολική παρουσία της IDComs στην έκθεση φαίνεται σε προηγούμενο άρθρο μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε στις ημερίδες και στο περίπτερο μας!

29 Φεβρουαρίου 2024