Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024, στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε στο περίπτερο της IDComs, προκειμένου να ενημερωθεί για τι νέες τεχνολογίες της IKUSI στη ξενοδοχειακή διανομή τηλεοπτικών σημάτων και της LG στον τομέα της φιλοξενίας, να δει από κοντά τους ισχυρούς αναλυτές φάσματος της PROMAX, καθώς και τα νέα δικτυακά προϊόντα της EKSELANS.

Athens Electronix 2024 Stand diafora webΤο περίπτερο της IDComs, επισκέφτηκαν τεχνικοί-εγκαταστάτες, μηχανικοί συστημάτων, integrators, IT managers, καθώς και υπεύθυνοι ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα, αλλά και πολλοί νέοι τεχνικοί στο ξεκίνημα της πορείας τους, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το όφελος που θα είχαν από την επίσκεψή τους, όπως αποδείχτηκε κατά τη διάρκεια του διημέρου.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περίπτερο της IDComs, ήταν εγκατεστημένο - σε πλήρη λειτουργία - όλο το hardware με το οποίο προσφέρουμε υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, όπως το απόλυτο Smart HeadEnd ikusiflow για IPTV & RF διανομή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών σε ξενοδοχεία κάθε μεγέθους και μια σειρά άλλα προϊόντα της IKUSI.

Επίσης, σε συνεργασία με την LG Business Solutions, παρουσιάστηκαν όλες οι καινοτόμες υπηρεσίες Hospitality της εταιρίας, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας infotainment Pro:Centric Direct και Pro:Centric Cloud για αναβαθμισμένη ξενοδοχειακή εμπειρία, συμβάλλοντας στη βελτίωση της λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.  

Athens Electronix 2024 Stand promax webΕπίσης, η δορυφορική λήψη που είχαμε εγκαταστήσει, μας επίτρεψε την Live επίδειξη όλων των υπηρεσιών, αλλά και των οργάνων ATLaS NG, RANGER Neo & HD RANGER Eco της PROMAX σε οθόνη 65”, τόσο από εμάς, όσο και από τον Peter Ivanov (Sales and Technical support – PROMAX), ο οποίος βρισκόταν στο περίπτερο διαρκώς, ενημερώνοντας όλους τους ενδιαφερόμενους για τα όργανα της PROMAX.

Την δεύτερη ημέρα της έκθεσης, η IDComs πραγματοποίησε 2 ημερίδες, στις 10:00 και στις 18:30, κατά τη διάρκεια των οποίων αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα για τις τεχνολογίες Hospitality και δικτύων.
Ο Θανάσης Κυριακόπουλος από την IDComs παρουσίασε τις νέες δυνατότητες του κορυφαίου Smart HeadEnd ikusiflow της αγοράς, καθώς και το νέο “CHORUS”, ένα OnLine Web σύστημα κεντρικής διαχείρισης του συνόλου των HeadEnds ikusiflow και HTI της IKUSI.
Ο  Χρήστος Μουργκογιάννης από την LG αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογίες που προτείνει η LG για το Hospitality, καθώς και στη νέα πολύ προσιτή λύση infotainment Pro:Centric Cloud της LG.
Ο Περικλής Παντολέων
από την IDComs παρουσίασε τη διάταξη των video της PROMAX στο κανάλι YouTube και στο website της IDComs και αναφέρθηκε στην ελληνική μετάφραση που έχει πραγματοποιηθεί σε όλα τα μικρά videos/σύντομα σεμινάρια για την χρήση των οργάνων, που αποτελούν θησαυρό γνώσεων για τον κάθε τεχνικό.
Athens Electronix 2024 Stand seminar webΟ Στάνισλαβ Ερμιζίδης από την IDComs, παρουσίασε την τεχνολογία castingbring your own content και τη σημασία της στο σύγχρονο hospitality, τα switches για IPTV σε ξενοδοχεία (υποστήριξη IGMP κλπ), αλλά και τα 4G routers σαν εξαιρετικές επιλογές failover για τα ξενοδοχεία.
Ο Peter Ivanov από την PROMAX ανέπτυξε τις πολυάριθμες και universal δυνατότητες του νέου "βασιλιά" των μετρήσεων ATLaS NG.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο της IDComs στην Athens Electronix 2024 και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας μέσω των υπόλοιπων ενημερωτικών δραστηριοτήτων μας, όπως τα τεχνολογικά/ενημερωτικά newsletters, τα εκπαιδευτικά webinars για τις νέες τεχνολογίες και φυσικά την προσωπική επικοινωνία με τον καθέναν ξεχωριστά!

05 Μαρτίου 2024