Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η Fagor Electrónica επένδυσε στην Triax Digital Solutions (ex IKUSI Multimedia)

Η Fagor Electrónica επένδυσε στην Triax Digital Solutions, μια εταιρεία με πολύτιμη τεχνογνωσία, στην οποία θέλουμε να δώσουμε συνέχεια, καθώς αυτή η πράξη επιτρέπει να προχωρήσουν μαζί δύο ιστορικές εταιρείες του κλάδου - δεδομένου ότι οι ρίζες της Triax Digital Solutions ανάγονται στο παρελθόν στην IKUSI Multimedia.

Η επένδυση είχε κίνητρο την ευκαιρία που διαπίστωσε η Fagor Electrónica, να προωθήσει τους στρατηγικούς της στόχους για διαφοροποίηση και ανάπτυξη προς νέες αξίες, προτάσεις και αγορές και να το πράξει αυτό, με τρόπο που συνάδει με τη δική της δέσμευση για τη διατήρηση της απασχόλησης και της βασικής της δραστηριότητας.

Ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ της Triax Digital Solutions και της υφιστάμενης μονάδας Signal Processing της Fagor Electrónica, γεννιέται η Fagor Multimedia Solutions. Η νέα εταιρεία θα εδρεύει στα κεντρικά γραφεία στο Arrasate-Mondragón και θα διατηρεί τα δύο υφιστάμενα εργοστάσια των προηγούμενων εταιρειών στην επαρχία Gipuzkoa στην Ισπανία, ένα στο Arrasate-Mondragón και ένα στην Astigarraga.

Η ομάδα θα αποτελείται από άτομα από το τμήμα πολυμέσων της Fagor και το σημερινό προσωπικό της Triax Digital Solutions.

Η επιχείρηση έχει την υποστήριξη μιας μεγάλης εταιρείας. Η Fagor Electrónica είναι μια εταιρεία που ανήκει στον βασκικό όμιλο MONDRAGON, παγκόσμιο σημείο αναφοράς στη συνεργατική εργασία.

Η MONDRAGON είναι δομημένη γύρω από τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Οικονομία, Βιομηχανία, Διανομή και Γνώση.
Πρόκειται για ένα ετερογενές έργο, το οποίο περιλαμβάνει το δικό της πανεπιστήμιο, ένα EPSV για απασχόληση, ένα κέντρο προώθησης νέων δραστηριοτήτων, ένα τραπεζικό ίδρυμα, 12 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης, και ένας μεγάλος αριθμός βιομηχανικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων διανομής.
Ο όμιλος MONDRAGON δραστηριοποιείται παγκοσμίως, απασχολεί 70.000 άτομα και έχει κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ

Με αυτή τη συγχώνευση δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό σύνολο ταλέντων, χάρη στο οποίο θα γίνουμε ισχυρότεροι και θα αυξήσουμε την ικανότητά μας να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, καθώς στην Fagor Multimedia Solutions ενσωματώνουμε τη βαθιά εμπειρία και των δύο εταιρειών στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας αυτός έχει υποστεί βαθιά μεταμόρφωση η οποία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη στο εγγύς μέλλον.

Εν ολίγοις, με την ένωση αυτή ενισχύουμε τις τεχνολογικές μας δυνατότητες προκειμένου να προσφέρουμε ένα σύγχρονο και καλύτερο σύνολο τεχνολογικών προτάσεων στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας, μέσω του οποίου ελπίζουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Εδραιώνουμε επίσης τη θέση μας ως προμηθευτής αναφοράς στις ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών για τον τομέα των πολυμέσων και των τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Gorka Guerra, General Manager Fagor Multimedia Solutions

12 Μαρτίου 2024