Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Device Manager για το ikusiflow

Ο Device Manager της IKUSI είναι μια νέα εφαρμογή ενσωματωμένη στο ikusiflow, η οποία χωρίς εξωτερικό hardware προσφέρει κεντρική διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών στο δίκτυο IPTV.

Αυτό επιτρέπει:

  • Να δημιουργηθούν διαφορετικές λίστες, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής ομάδων καναλιών σε συσκευές είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες. Επιτρέπει την διαφορετική ρύθμιση των διαθέσιμων καναλιών σε κάθε μία από τις τηλεοράσεις.
  • Το περιεχόμενο που θα αναπαραχθεί σε κάθε συσκευή προβολής (ή στους κοινόχρηστους χώρους πολλαπλών οθονών), μπορεί να επιλεγεί ξεχωριστά με απομακρυσμένο πρόσβαση, επιτρέποντας την διαχείριση και τον έλεγχο των καναλιών που προβάλλονται σε κάθε τηλεόραση.
  • Οι τηλεοράσεις από τους κύριους κατασκευαστές μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν και ο ήχος να είναι ελεγχόμενος ή απενεργοποιημένος.
    Ο κατάλογος των διαθέσιμων υπηρεσιών μπορεί να διατεθεί σε ομάδες ή μεμονωμένες τηλεοράσεις και τα κανάλια μπορούν να αλλάξουν από απόσταση.
    Στη διαχείριση φαίνεται ανά πάσα στιγμή η κατάσταση της τηλεόρασης (σε σύνδεση με το δίκτυο ή όχι, ανοικτή ή κλειστή, ήχος ενεργός ή κλειστός, κλπ), αλλά και ποιο κανάλι παίζει.

Ο Device Manager της IKUSI είναι συμβατός με όλα τα IPTV ξενοδοχειακά smart TV μοντέλα των βασικών εργοστασίων τηλεόρασης: LGPhilipsSamsung, ενώ με εξωτερικό IPTV STB γίνεται συμβατός με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο τηλεόρασης.

Για περισσότερες πληροφορίες: IDComs, Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 2109852935, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο εμπορικό δίκτυο της εταιρείας.

20 Δεκεμβρίου 2022