Η IDComs συμμετέχει στην Creta Electronix 2024

Η IDComs θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση CRETA ELECTRONIX 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στο διάστημα 2 – 3 Νοεμβρίου με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 19:00 το Σάββατο και από 10:00 έως τις 18:00 την Κυριακή.
Η εταιρία έχει συμμετάσχει σε όλες τις εκθέσεις Electronix που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή διοργάνωση στην Κρήτη.
Αυτή τη φορά έχουμε προβλέψει για αρκετά μεγαλύτερο χώρο περιπτέρου, καθώς μαζί μας θα συμμετέχει στην έκθεση η LG με τις νέες λύσεις και τεχνολογίες της για το Hospitality. Φυσικά στο περίπτερο θα προβάλλουμε τις επαγγελματικές λύσεις της IKUSI για διανομή RF & IPTV σε ξενοδοχεία, καθώς και τα όργανα-αναλυτές φάσματος της PROMAΧ.
Η έκθεση απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε τεχνικούς του χώρου μας, αλλά και στον κλάδο των ξενοδοχείων, ενώ στο σύνολό της αφορά:
- συστήματα ασφαλείας,
- τηλεόρασης,
- δικτύων
- τεχνολογίας ξενοδοχείων
Στο χώρο του περιπτέρου μας, θα καλυφθούν πλήρως οι 3 από τις 4 παραπάνω ενότητες.
Θα υπάρχει εγκατεστημένο, όχι σαν έκθεμα αλλά σε πλήρη λειτουργία, όλο το hardware με το οποίο προσφέρουμε υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, όπως το απόλυτο Smart HeadEnd ikusiflow για IPTV & RF διανομή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών σε ξενοδοχεία κάθε μεγέθους, μια σειρά από άλλα προϊόντα της IKUSI μαζί με τα πρώτα προϊόντα της IKUSI by FAGOR μετά τη συγχώνευση των δύο εταιριών, ενώ θα πραγματοποιηθεί live επίδειξη των οργάνων ATLaS NG & RANGER Neo της PROMAX σε οθόνη 65”, τόσο από εμάς, όσο και από τον Peter Ivanov του τμήματος Sales and technical support της εταιρείας.
Στο περίπτερο μας θα βρίσκεται φυσικά και η εταιρία Φιωτάκης – Internet, Cable & Satellite με έδρα στα Χανιά, η οποία επί σειρά ετών συγκαταλέγεται στους επίσημους εισαγωγείς – διανομείς των προϊόντων της IKUSI και της PROMAX στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι επισκέπτες στο περίπτερό μας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες της LG, με την οποία η IDComs διατηρεί άμεση συνεργασία επί σειρά ετών, σχετικά με τη πλατφόρμα Pro:Centric για την διαχείριση περιεχομένου σε ξενοδοχεία και γενικότερα τον τομέα του Hospitality. Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της LG στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με τεχνολογία OLED, στις Digital Signage οθόνες, στις πλατφόρμες infotainment Pro:Centric Direct και Pro:Centric Cloud, καθώς και στην τεχνολογία AirServer για casting περιεχομένου από το τηλέφωνο του επισκέπτη, απευθείας στην ξενοδοχειακή τηλεόραση.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η εν λόγω έκθεση αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τεχνικούς, προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και κατ’ επέκταση να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, αλλά και για τους IT εταιρειών & ξενοδοχείων, προκειμένου να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες, οι οποίες θα προσθέσουν αξία και ευελιξία στις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο τους.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 10:00 - 19:00 το Σάββατο και 10:00 - 18:00 την Κυριακή.
Όλες οι λεπτομέρειες για την έκθεση, το χώρο, το ωράριο κλπ, είναι στο: https://creta-electronix.gr.
Η πρόσκληση είναι διαθέσιμη εδώ !
Το Floor Plan της έκθεσης στο οποίο φαίνεται ακριβώς η θέση του περιπτέρου μας, είναι διαθέσιμο εδώ !
Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο μας #18-27 !