Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η IDComs στην έκθεση 100% Hotel Show 2017

Η IKUSI Hellas και η IDComs συμμετέχουν στις δύο ξενοδοχειακές εκθέσεις του Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό IPTV HeadEnd ikusiflow και τις καλύτερα προσαρμοσμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV.

Η έκθεση Hotel Show θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 20/11/17 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία και συμμετέχουμε σε αυτήν σε συνεργασία με την LG Electronics.

Στο περίπτερο μας εκτός από το ikusiflow και τις πλέον προηγμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV, θα μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για τα νέα μοντέλα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, κορυφαίας ποιότητας οθόνες OLED & ειδικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης.
Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο Β51 στο design lab hub area, να σας ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες και να συζητήσουμε με λεπτομέρειες τις δικές σας ανάγκες και τις διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές.

Περισσότερες πληροφορίες: IKUSI Hellas – IDComs, Λ. Ποσειδώνος 33 Άλιμος, 17544, 210 9852935, www.ikusi.gr, www.idcoms.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Λεπτομέρειες για την έκθεση 100% Hotel Show, τη συμμετοχή μας σε αυτήν και τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού μαζί μας, υπάρχουν στη σελίδα εκθέτη.

20 Δεκεμβρίου 2022