Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Professional CAM BISS της SMiT από την IDComs

Η κωδικοποίηση BISS στα δορυφορικά κανάλια είναι μια ευέλικτη μορφή κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται κυρίως για ζεύξεις & από παρόχους περιεχομένου οι οποίοι δεν πουλάνε το περιεχόμενο που εκπέμπουν.

Το τελευταία διάστημα στην Ελλάδα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που ζει σε ακριτικές περιοχές με περιορισμένη επίγεια λήψη, έχει εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο από το δορυφόρο Eutelsat 3E, ο οποίος εκπέμπει ελληνικό περιεχόμενο της Δημόσιας τηλεόρασης και των μεγάλων καναλιών.

Ο κύρος λόγος όμως εκπομπής από αυτό το δορυφόρο είναι η τροφοδοσία των επίγειων ψηφιακών αναμεταδοτών και σε αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η απλή αποκωδικοποίηση ενός καναλιού από το stream όπως κάνουν οι οικιακοί δέκτες, αλλά είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη αποκωδικοποίηση όλων των καναλιών του stream.
Τη λύση έρχεται να δώσει το νέο Professional CAM BISS της γνωστής SMiT, το οποίο αποκωδικοποιεί ταυτόχρονα και τα 4 κανάλια του κάθε stream, παρέχοντας στην έξοδο ενός transmodulator DVB-S/S2 σε DVB-T όλα τα κανάλια του stream, σε ελεύθερη μορφή.
Το νέο CAM είναι απόλυτα συμβατό με τις μονάδες MTI-900STC-200 & SNS-102 της IKUSI, αλλά και με όλα τα transmodulators της αγοράς που διαθέτουν Common Interface, λύνοντας τα χέρια στον τεχνικό κόσμο, όχι μόνο στις περιπτώσεις των ψηφιακών αναμεταδόσεων, αλλά και σε όσα απομακρυσμένα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δορυφόρο για την λήψη των ελληνικών προγραμμάτων.
Δεν αρκείται μάλιστα στην παροχή των δορυφορικών προγραμμάτων σε μορφή ελεύθερου επίγειου ψηφιακού προγράμματος DVB-T, αλλά παρέχει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του σήματος και σε μορφή ελεύθερου IPTV με την χρήση των κατάλληλων IPTV Streamers με CI όπως ο SNS-102 της IKUSI.
Φυσικά η χρήση του νέου Professional CAM BISS της SMiT δεν περιορίζεται μόνο στην αποκωδικοποίηση του περιεχομένου των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά είναι κατάλληλη και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη αποκωδικοποίησης προγραμμάτων BISS από οποιοδήποτε δορυφόρο.

Παρά το γεγονός ότι ο κατασκευαστής του συγκεκριμένου CAM είναι η διάσημη SMiT, η τιμή που διατίθεται το προϊόν στην ελληνική αγορά είναι εξαιρετικά προσιτή.
Για περισσότερες πληροφορίες:
IDComs, Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 2109852935, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

20 Δεκεμβρίου 2022