Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Πρόσκληση σε σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις νέες τεχνολογίες

Η IKUSI Hellas και η IDComs σας ενημερώνουν ότι κατά την διάρκεια της έκθεσης HO.RE.CA.,  διοργανώνουν μια σειρά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Orion του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport.

Η θεματολογία των συγκεκριμένων 4ήμερων εκδηλώσεων είναι:
“IPTV, WiFi και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συνεχή παρουσίαση των τεχνολογιών από την Παρασκευή έως και την Δεύτερα (10.00 έως 22.00), αλλά και δύο ειδικές ενημερωτικές ημερίδες στα ωράρια 11.00 έως 13.00 το Σαββάτο 11/02 και την Κυριακή 12/2.
Ιδιαίτερο χαρακτηρισμό των συγκεκριμένων εκδηλώσεων είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τις νέες τεχνολογίες όχι μόνο σε περιβάλλον επίδειξης, αλλά και σε πραγματικό σύστημα σε πλήρη λειτουργία, αφού μια κορυφαία τέτοια λύση είναι τοποθετημένη και σε άριστη λειτουργία από το 2015 στα 345 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου.

Στα πλαίσια της παρουσίασης θα γίνει κατανοητό ότι οι εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι το πλέον σημαντικό & αναπόσπαστο τμήμα των παροχών που προσφέρονται στους επισκέπτες, ενώ αποτελούν ουσιαστικό εργαλείο για την προβολή των υπηρεσιών των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και την ανταποδοτική δημιουργία πρόσθετων εσόδων.

Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε πως μπορεί να συνδυάζεται αποτελεσματικά η τεχνολογία IPTV με το δίκτυο WiFi του ξενοδοχείου σε όλα τα δωμάτια, αλλά και τη διασύνδεση με τις  mobile συσκευές των πελατών, χωρίς πρόσθετα έξοδα εξοπλισμού και εγκατάστασης.
Φυσικά η ίδια τεχνολογία υποστηρίζει την Ψηφιακή Σήμανση/Διαφήμιση με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένη διαφήμιση στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Οι συγκεκριμένες 4ήμερες εκδηλώσεις, εντάσσονται μέσα στα πλαίσια των ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώσαμε και εξακολουθούμε να διοργανώνουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Θεωρούμε πως ενημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση θεωρείτε αναγκαία, αλλά και για επιμέρους συναντήσεις με τα στελέχη της εταιρείας μας και της τεχνολογικής ομάδας Hospitality Team, προκειμένου να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή γνώση των νέων τεχνολογιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας καλωσορίσουμε στην αίθουσα Orion του Sofitel Athens Airport.

20 Δεκεμβρίου 2022