Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε το 4ήμερο εκδηλώσεων στο Sofitel στα πλαίσια της HORECA

Παράλληλα με την HORECA, ολοκληρώθηκαν και οι 4ήμερες εκδηλώσεις μας στο Sofitel.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες, τους συμμετέχοντες στις δύο ενημερωτικές ημερίδες για την τεχνολογία IPTV στις μονάδες φιλοξενίας, αλλά και τους συναδέλφους από το Hospitality Team που ήταν μαζί μας αυτές τις μέρες.

Στην πραγματικότητα δεν είχαμε καθόλου περαστικούς επισκέπτες που σταμάτησαν από απλή περιέργεια όπως συμβαίνει συνήθως στα περίπτερα των εκθέσεων.
Είχαμε μόνο επισκέπτες που ήξεραν τι ήθελαν, αναζητούσαν υπηρεσίες και προχωρημένες λύσεις, έτσι ήρθαν στην αίθουσα Ωρίων του Sofitel μόνο για εμάς – αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους στόχους μας όταν επιλέξαμε το Sofitel αντί για ένα απλό περίπτερο στην πολύβουη HORECA, αφού αυτός ήταν ο ιδανικός χώρος για να δείξουμε σε μεγάλο κοινό ένα πραγματικό σύστημα την ώρα που λειτουργεί στο φυσικό του χώρο και όχι ένα απλό demo.

Το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών ήταν στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, που έχουν ήδη πάρει προσφορά από την ομάδα μας ή που περιμένουν να την λάβουν τις επόμενες ημέρες, οπότε ήταν ήδη αρκετά ενημερωμένοι για το αντικείμενο και ήρθαν στο Sofitel για να δουν το πραγματικό σύστημα να λειτουργεί άψογα σε ένα μεγάλο 5στερο ξενοδοχείο, παράλληλα με όλα τα άλλα demo και τις εναλλακτικές λύσεις που είχαμε στη διάθεση τους, ώστε να κάνουν τις συγκρίσεις τους και να προχωρήσουν στις αποφάσεις τους.

Φυσικά αναπτύχθηκαν εκτενώς τα νέα χαρακτηριστικά του συστήματος της Entertainment Solutions καθώς επίσης η λύση της Samsung για τα middleware με το Samsung LYNK™ SINC 3.0 και η οικονομικότερη όλων λύση με τον Device Manager του ikusiflow.

Αναπτύξαμε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με τα μέλη του Hospitality Team, μεταφέραμε τις εμπειρίες μας, ανταλλάξαμε απόψεις για τις ανάγκες των διαφορετικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, εστιάσαμε στις απαιτήσεις τους για τις υπηρεσίες που θέλουν να προσφέρουν στους δικούς τους πελάτες.

Ενημερώσαμε τους τελικούς ενδιαφερόμενους – τους ξενοδόχους – για κάθε πτυχή της λύσης που θα προσφέρει η τεχνολογία IPTV όταν εγκατασταθεί στους χώρους τους και τονίσαμε του τρόπους με τους οποίους θα επιτευχθεί η επιστροφή της επένδυσης (RoI) σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη διαδραστική χρήση της λύσης, ειδικά με τη χρήση του Digital Signage και την εξατομικευμένη για κάθε πελάτη προβολή των υπηρεσιών του ξενοδοχείου στα δωμάτια.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτό το 4ήμερο εκδηλώσεων ήταν η σωστή υλοποίηση μιας καλής ιδέας και ότι έφερε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε.

Ελπίζουμε λοιπόν να το επαναλάβουμε και το 2018 …

20 Δεκεμβρίου 2022