Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Πρόσκληση για την ενημερωτική τεχνολογική ημερίδα της Θεσσαλονίκης το IPTV στα ξενοδοχεία και οι εφαρμογές του στην TV το WiFi και τα κινητά

Η IKUSI Hellas, η IDComs και η Διαμαντής Μουτσιούλης ΑΕΒΕ, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μία ενημερωτική τεχνολογική ημερίδα, η οποία πιστεύουμε ότι ενδιαφέρει όλα τα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου της Βόρειας Ελλάδας.

Η θεματολογία των συγκεκριμένων 4ήμερων εκδηλώσεων είναι:
“IPTV, WiFi, κινητά και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Υπάρχει μια καινούρια και πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή ενός αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα, η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, αλλά και ένα εξαιρετικά χρήσιμο WiFi access point σε κάθε δωμάτιο.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet και αναζητούν το WiFi του ξενοδοχείου!

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/3/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρίας Link (Κωνσταντίνος Εκατός), στην οδό Αθανασίου Κανελλόπουλου 13 (περιοχή Κηφισιά), 542 49 στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα από 18.00 έως 20.00 και θα είναι συνέχεια των ανάλογων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Αθήνα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ρόδο, Κρήτη και άλλους τουριστικούς προορισμούς.
Δεν θα είναι μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων, αλλά μια πραγματικά ενημερωτική ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες οι οποίες στη σημερινή εποχή ενδιαφέρουν έντονα το Hospitality market.

Θεωρούμε πως ενημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.
Θα είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρίας, να συζητήσουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που είναι σημαντικές για τον ξενοδοχειακό κλάδο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εάν θέλετε να γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω, δείτε το αρθράκι με τίτλο: σειρά ενημερωτικών ημερίδων με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Η αναλυτική θεματολογία της ημερίδας και τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στη διάρκεια της, υπάρχουν στο: αναλυτική θεματολογία των ενημερωτικών ημερίδων “IPTV και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά και γενικότερα για την τεχνολογία IPTV υπάρχουν στα σχετικά άρθρα των ιστοσελίδων μας www.ikusi.gr www.idcoms.gr.

20 Δεκεμβρίου 2022