Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Ενημερωτική ημερίδα στην πόλη της Ρόδου με θέμα “IPTV τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Η IDComs και η GoldBravo Reactive Systems Ltd – Νικόλαος Κουλιανός, διοργανώνουν μια ενημερωτική ημερίδα στην πόλη της Ρόδου με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Υπάρχει μια νέα & πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet!

Οι νέες υπηρεσίες που πλέον θεωρούνται απαραίτητες για τους φιλοξενούμενους σε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών – με έμφαση στα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, είναι η παροχή πλούσιου τηλεοπτικού και άλλου premium περιεχομένου μέσα από την τηλεόραση του δωματίου, η μέσω WiFi εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο με οποιαδήποτε φορητή συσκευή έχουν μαζί τους, η απρόσκοπτη χρήση των εφαρμογών που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους μέσω διαφορετικών συσκευών και η δυνατότητα να αντλούν ειδικές τοπικές πληροφορίες με ενημέρωση και διαφήμιση για την περιοχή διαμονής τους.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την άλλη πλευρά, θέλουν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες τους, θέλουν όμως παράλληλα να προβάλλουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις δικές τους παροχές και υπηρεσίες, ώστε να δημιουργήσουν πρόσθετες ροές εσόδων από τους πελάτες τους, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Πιστεύουμε πως οι εφαρμογές των ηλεκτρονικών συστημάτων νέας τεχνολογίας έχουν σήμερα κομβική σημασία για μία ξενοδοχειακή επιχείρηση, στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των πελατών, της βελτίωσης της θέσης της στους οργανισμούς αξιολόγησης και της δημιουργίας πρόσθετων εσόδων.

Οι νέες αυτές τεχνολογίες έχουν επίσης υψηλή μοριοδότηση (περισσότερα από 500 μόρια) στην επαναξιολόγηση των αστέρων των ξενοδοχείων που θα ολοκληρωθεί το 2017, αλλά και σε όλες τις αξιολογήσεις των αιτημάτων για προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, την αναλυτική θεματολογία της ημερίδας και τα ερωτήματα που θα απαντηθούν, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία” από την ιστοσελίδα μας.
Ακόμα περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο αρθράκι με τίτλο: “Η ταχύτατη ανάπτυξη του IPTV στις ξενοδοχειακές μονάδες”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Τρίτη 25/10/2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Plaza – Best Western Hotel (οδός Ιερού Λόχου 7) στη Ρόδο, από 18.00 έως 20.00.
Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε εκεί, να συζητήσουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που είναι σημαντικές για τον ξενοδοχειακό κλάδο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

20 Δεκεμβρίου 2022