Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η συμμετοχή της IDComs στην ξενοδοχειακή έκθεση 100% Hotel Show

Η IDComs και η IKUSI Hellas συμμετείχαν σε κοινό περίπτερο με την LG στην έκθεση 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό IPTV HeadEnd ikusiflow και τις καλύτερα προσαρμοσμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV, μέσα από την Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμα της LG.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 15 έως 18/11/19 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία και βασικό χαρακτηριστικό της ήταν η σημαντική προσέλευση επισκεπτών που ήξεραν τι ακριβώς ήθελαν να αποκομίσουν από την έκθεση και είχαν κλείσει συνάντηση με τις εταιρείες που τους ενδιέφεραν χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο από την ιστοσελίδα της έκθεσης.

Η IDComs είναι ο εξειδικευμένος επίσημος συνεργάτης της LG για την ολοκληρωμένη τεχνολογική υλοποίηση & το στοχευμένο για κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά customization της Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμας της εταιρείας, ώστε να αναδειχτούν πλήρως οι αρετές των νέων Smart TV μοντέλων.

Στο περίπτερο μας εκτός από το ikusiflow και τις πλέον προηγμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV, παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα “έξυπνων” ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, οι κορυφαίας ποιότητας οθόνες OLED & ειδικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης.
Παρουσιάστηκαν φυσικά και όλες οι άλλες περιφερειακές λύσεις που απαιτούνται σε ένα ξενοδοχείο που στηρίζεται στις σύγχρονες λύσεις IP: ενεργός εξοπλισμός (switches) δικτύου, WiFi Access Points, IP κάμερες, IP τηλεφωνία κλπ.
Στο περίπτερο μας συζητήσαμε με τους επισκέπτες για τις λύσεις που μπορούν στο δικό τους ξενοδοχείο, τους ενημερώσαμε για το IPTV και όλες τις σύγχρονες IP τεχνολογίες που εφαρμόζονται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό χώρο και να συζητήσαμε με λεπτομέρειες τις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες & τις διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές που μπορούν να τις υλοποιήσουν.

Ενδιαφέρον έχουν και τα 3 video που ακολουθούν και προέρχονται από τις σύντομες συνεντεύξεις που έδωσε ο κ. Θανάσης Κυριακόπουλος στο EXTRA Channel.
1. Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της IDComs εδώ.
2. Ο IPTV εξοπλισμός της IKUSI εδώ.
3. Η νέες ξενοδοχειακές smart TV της LG και η πλήρης αξιοποίηση τους μέσα από την Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμα της εταιρείας εδώ.

Στη σελίδα εκθέτη της 100% Hotel Show υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση της IDComs στην έκθεση, ενώ μια πλούσια επιλογή φωτογραφιών από τη συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σχετική Gallery.

Δείτε παρακάτω τα video από την έκθεση:

20 Δεκεμβρίου 2022