Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Ενημέρωση του υπεύθυνου της νέας TRIAX για την περιοχή μας

Συγχώνευση Klode Media (IKUSI Multimedia) & Triax

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, οι εταιρείες Triax και Klode Media (πρώην IKUSI Multimedia) συγχωνεύτηκαν δημιουργώντας έναν οργανισμό με ένα ενιαίο όνομα και επωνυμία: TRIAX.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο προτιμώμενος συνεργάτης συνδεσιμότητας μέσω της αφοσιωμένης υποστήριξης και της τεχνολογικής ηγεσίας αιχμής. Συνδυάζοντας τις συμπληρωματικές μας προσφορές, τα ισχυρά θεμέλια Έρευνας & Ανάπτυξης και, κυρίως, τις αξίες που εστιάζουν στον πελάτη, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στη νέα συγχωνευμένη εταιρεία.

Μαζί στοχεύουμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες που θα αλλάξουν το παιχνίδι, όπως ψηφιακές πλατφόρμες συνδεδεμένων προϊόντων και διαδικτυακών υπηρεσιών που βασίζονται σε cloud, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς λύσεων οπτικοακουστικών μέσων και δεδομένων B2B.

Η εστίασή μας θα είναι αδιάκοπα αφοσιωμένη στο να είμαστε οι προτιμώμενοι συνεργάτες των πελατών μας – κατανοώντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους, μεγαλώνοντας και προσαρμόζοντας μαζί τους, για να κερδίσουμε μια θέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και εξειδίκευσης.

Θα είμαστε εξωστρεφείς και στραμμένοι προς το μέλλον, δεσμευμένοι στη σύνδεση του μέλλοντος.

Η Ελλάδα ήταν πάντα μια εξαιρετική αγορά για προϊόντα που στοχεύουν στη φιλοξενία και ελπίζουμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι με αυτό το νέο βήμα τα προϊόντα μας θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα για αυτούς, επιτυγχάνοντας καλύτερες λύσεις για ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κατοικίες... Θα αναπτύξουμε προϊόντα με πολύ ενδιαφέρουσες τεχνολογίες για όλους, αυξάνοντας έτσι τα κέρδη τους.

Ο αντιπρόσωπός μας, Θανάσης Κυριακόπουλος, θα χαρεί να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Παρακαλούμε στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

TRIAX Digital Solutions, SL

Inaki Nanclares

Strategic Solution Client (KAM)

Η σχετική ανακοίνωση από τον Inaki Nanclares (Strategic Solution Client – Key Account Manager), του υπεύθυνου της εταιρείας για την περιοχή μας, είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

21 Δεκεμβρίου 2022