Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η έκθεση Creta Electronix 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης

Η IDComs – IKUSI Hellas συμμετείχαν στην έκθεση Creta Electronix 2022, σε διπλανό, συμπληρωματικό και σχεδόν κοινό περίπτερο με την ΦΙΩΤΑΚΗΣ SAT, τον τοπικό μας αντιπρόσωπο στην Κρήτη με έδρα τα Χανιά, παρουσιάζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές προτάσεις που αφορούν την βελτίωση της ικανοποίησης των φιλοξενούμενων μέσω της τεχνολογίας, αλλά και τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση.

Εκτός από τις κλασσικές λύσεις δικτύωσης με χαλκό ή οπτικές ίνες, για το WiFi, την IP τηλεφωνία και τις άλλες βασικές τεχνολογικές υπηρεσίες σε ένα ξενοδοχείο, στο περίπτερό μας παρουσιάσαμε υλοποιήσεις με:

  • Το Pro:Centric, τη διάσημη Infotainment πλατφόρμα της LG, η οποία αποτελεί την Νο 1 επιλογή των ξενοδοχείων.
  • Την εξαιρετική ποικιλία προτάσεων για τα ξενοδοχειακά HeadEnds, από το ikusiflow το κορυφαίο IPTV HeadEnd της αγοράς, έως το εξαιρετικό HTI και το εντελώς νέο compact TDcH, που αποτελεί και την πλέον προσιτή πρόταση της αγοράς.
  • Την τεχνολογία TRIAX Cast για την εύκολη και συμβατή με το GDPR πρόσβαση των φιλοξενούμενων στις δικές τους συνδρομητικές υπηρεσίες (NetFlixCosmote TV κλπ).
  • Την τεχνολογία TRIAX EoC (Ethernet over Coaxial), για την κάλυψη κάθε ξενοδοχείου που δεν διαθέτει δικτυακή υποδομή, με WiFi, IPTV κλπ, από δίκτυο 1 Gb Ethernet μέσα από τα παλιά ομοαξονικά καλώδια.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13/11/22  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με βασικό χαρακτηριστικό της την σημαντική προσέλευση επισκεπτών που ήξεραν τι ακριβώς ήθελαν να αποκομίσουν από την έκθεση και απευθύνθηκαν στις εταιρείες που μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Η IDComs είναι ο εξειδικευμένος επίσημος συνεργάτης της LG για την ολοκληρωμένη τεχνολογική υλοποίηση & το στοχευμένο για κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά customization της Pro:Centric Direct Infotainment πλατφόρμας της εταιρείας, ώστε να αναδειχτούν πλήρως οι αρετές των νέων Hotel Smart TV μοντέλων.

Στο περίπτερο μας εκτός από το κορυφαίο IPTV Headend ikusiflow και τις πλέον προηγμένες λύσεις διαχείρισης πρόσθετων υπηρεσιών σε ξενοδοχειακά συστήματα IPTV, παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα “έξυπνων” ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG, οι κορυφαίας ποιότητας οθόνες OLED & ειδικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης.

Με τους επισκέπτες μας από το Hospitality market, συζητήσαμε για τις λύσεις που με βάση τις ανάγκες τους μπορούν να εφαρμόσουν στο δικό τους ξενοδοχείο, τους ενημερώσαμε για την εξαιρετική τεχνολογία IPTV και όλες τις σύγχρονες δυνατότητες (Cast, EoC κλπ) που εφαρμόζονται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό χώρο και εστιάσαμε με όσες λεπτομέρειες χρειαζόταν, για τις δικές τους συγκεκριμένες ανάγκες & τις διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές που μπορούν να τις υλοποιήσουν.

21 Δεκεμβρίου 2022