Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Πολιτική Απορρήτου

Στις 25/5/2018 τέθηκε σε ισχύ ο νέος κανονισμός της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο λεγόμενος GDPR.

 Πιστεύουμε ότι η δική μας σχέση με τον τεχνικό κόσμο δεν υπάγεται στην κατηγορία της εμπορευματοποίησης, αφού η αλληλογραφία μας δεν είναι κυρίως διαφημιστική αλλά περισσότερο ενημερωτική για τεχνολογίες σχετικές με τη δουλειά μας.
Σε κάθε περίπτωση, είσαστε σε αυτή τη λίστα ενημέρωσης επειδή:

  • συμμετείχατε σε κάποια από τις 120 τεχνολογικές ημερίδες που διοργανώσαμε στην Ελλάδα και την Κύπρο
  • επικοινωνήσατε μαζί μας για ζητήματα που αφορούν την σύγχρονη τεχνολογία
  • ζητήσατε υποστήριξη για τα προϊόντα της IKUSI, της PROMAX, της IDComs και των άλλων εταιριών που εκπροσωπούμε για την Ελλάδα και την Κύπρο.
  • είχατε κάποια επαγγελματική συναλλαγή μαζί μας.

Είναι αυτονόητο φυσικά και το δηλώνουμε καθαρά ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας λόγω της σχέσης μας:

  • Δεν πρόκειται να δοθούν σε κάποιο τρίτο για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς,
  • Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και μόνο για τους άνω ρητά αναφερόμενους σκοπούς.
  • Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων σας, τη διασφάλιση του απόρρητου, της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.
  • Η επικοινωνία μας αφορά αποκλειστικά και μόνο τη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων σχετικά με τεχνολογίες, εκπαιδευτικές ημερίδες, προϊόντα και νέα της εταιρείας μας.

Φυσικά εάν σήμερα ή στο μέλλον αποφασίσετε ότι δεν σας ενδιαφέρουν πλέον οι ενημερώσεις μας, απλά θα μας το γνωστοποιήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα διαγράψουμε αμέσως όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας.

21 Δεκεμβρίου 2022