Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η παρουσία της IKUSI Hellas στο κλαδικό συνέδριο Athens Electronix 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το κλαδικό συνέδριο του κλάδου μας Athens Electronix 2018. Το θεωρούμε πολύ θετικό & επιτυχημένο, αφού ήταν χαρακτηριστική η πολύ ποιοτική προσέλευση των συναδέλφων του χώρου, αυτών ακριβώς που ενδιαφέρονται, παρακολουθούν και εργάζονται εφαρμόζοντας τις νέες τεχνολογίες που συζητήθηκαν.

Ήταν ενδιαφέρουσα η παρουσία της IKUSI Hellas και όσο αφορά τις ομιλίες μας στον συνεδριακό χώρο, αλλά και όσο αφορά τους συναδέλφους που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας στον εκθεσιακό χώρο, ενώ ήταν σημαντικά για εμάς τα πολλά θετικά σχόλια που ακούσαμε για τις ομιλίες μας και τη συνολική μας παρουσία.
Η εστίαση μας ήταν φυσικό ότι αφορούσε τις τεχνολογίες που έχουν το μεγαλύτερο πρακτικό ενδιαφέρον για την πιο ζωντανή αγορά της ελληνικής οικονομίας σήμερα, δηλαδή την ξενοδοχειακή αγορά, με έμφαση στην τεχνολογία IPTV και τις υπηρεσίες που την συνοδεύουν.

Οι ομιλίες μας στις 3 ενότητες του συνεδρίου που συμμετείχαμε, μαζί με μια συνοπτική περιγραφή του αντικειμένου που αναπτύχθηκε στην κάθε μία από αυτές, φαίνονται στα άρθρα ακριβώς παρακάτω.

Ένα συγκεντρωτικό ευρετήριο με τα links όλων των ομιλιών μας, αλλά και των συζητήσεων που ακολούθησαν βασισμένες στις ερωτήσεις του ακροατηρίου, υπάρχει στο παρακάτω κείμενο:

1η ενότητα: 

2W84qfVZVg

2η ενότητα: 

v=wWUVOR6vkf4

3η ενότητα: 

v=3cwImu3hbQo

3η ενότητα – RangerNeo 4: 

1η ενότητα - Συζήτηση: 

2η ενότητα - Συζήτηση: 

3η ενότητα - Συζήτηση: 

21 Δεκεμβρίου 2022