Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

miniHeadEnds της σειράς ONE

Είναι διαθέσιμοι και στην Ελλάδα οι νέοι ενισχυτές – mini-HeadEnds της σειράς ONE.
Η νέα σειρά απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες πολυκατοικίες, ενώ δίνει λύσεις και σε μικρά ή μεσαία ξενοδοχεία.

Η βασική λειτουργία της αφορά την ισοστάθμιση των επίγειων σημάτων από μία, δύο ή τρεις επίγειες κεραίες, ενώ ταυτόχρονα παρέχει και την δυνατότητα ενίσχυσης σημάτων SatIF από δορυφορικές κεραίες, αλλά και από διαμορφωτές στην μπάντα S.

Έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και εφαρμογές σε όλες τις χώρες που βρίσκονται στη διάρκεια της μετάβασης από την αναλογική τηλεόραση στην ψηφιακή και αναμένεται να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα, με τις πολύ μεγάλες ιδιομορφίες στη μορφολογία του εδάφους, αλλά και την αναρχία που επικρατεί στις εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών.
Η νέα σειρά ήρθε για να δώσει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Η δουλειά που κάνουν αυτά τα mini-HeadEnds είναι απλή:
Διαθέτουν:
3 ανεξάρτητες εισόδους στα UHF.
10 προγραμματιζόμενα φίλτρα με μεγάλη αποκοπή, που μπορούν να μοιραστούν σε μία, σε δύο ή σε όλες τις εισόδους UHF.

Το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτα ισορροπημένη-ισοσταθμισμένη έξοδος, όπου τα χαμηλά κανάλια ενισχύονται περισσότερο από τα ισχυρά – έτσι στην έξοδο του ενισχυτή όλα τα σήματα είναι ίσα μεταξύ τους.
Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα κανάλι που να ξεχωρίζει από τα άλλα και να δημιουργεί ενδοδιαμόρφωση.
Δηλαδή και τα χαμηλότερα κανάλια που έφταναν χαμηλότερα σε όλες τις πρίζες, τώρα θα είναι στην ίδια στάθμη με τα άλλα.
Δηλαδή θα λύσουμε τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα στις περισσότερες πολυκατοικίες και οι κάτοικοι θα δουν καλύτερα και τα αναλογικά εκτός από τα ψηφιακά …

Τα νέα αυτά μοντέλα της σειράς ONE είναι ήδη διαθέσιμα σε 3 μοντέλα:
ONE 118 με μέγιστη απολαβή 55 db & στάθμη εξόδου 118 dbμV για τις μικρές και μεσαίες πολυκατοικίες.
ONE 123 με μέγιστη απολαβή 61 db & στάθμη εξόδου 123 dbμV για τις μεγάλες πολυκατοικίες και τα μικρά/μεσαία ξενοδοχεία.
ONE SAT με μέγιστη απολαβή 55 db & στάθμη εξόδου 118 dbμV, με πρόσθετη είσοδο για την SatIF για ειδικές περιπτώσεις, βίλλες κλπ.

Η ρύθμιση αυτών των μονάδων είναι εξαιρετικά εύκολη και όλες οι αναφορές συναδέλφων που τεστάρισαν τις νέες μονάδες, είναι εξαιρετικά θετικές και όσο αφορά ην ευκολία ρύθμισης και όσο αφορά την απόδοση των μονάδων στο δύσκολο έργο της ισοστάθμισης των καναλιών σε περιοχές όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε τη ρύθμιση χειροκίνητα κανάλι – κανάλι, έχουμε όμως και την επιλογή της αυτόματης ισοστάθμισης, η οποία λειτουργεί ικανοποιητικότατα.
Διαθέτουν λειτουργία AGC ενώ φυσικά οι ρυθμίσεις προστατεύονται από κωδικό εγκαταστάτη για να μην μπορεί να επέμβει αναρμόδιος …
Οι ρυθμίσεις μπορούν να μεταφερθούν από τη μία μονάδα στην άλλη.
Όλα τα μοντέλα εκτός από τις 3 εισόδους UHF, διαθέτουν  εισόδους VHF & BI/FM.
Τα ONE-123 & ONE-SAT διαθέτουν και μία πρόσθετη είσοδο χωρίς φίλτρα που καλύπτει όλες τις μπάντες, για την εύκολη προσθήκη διαμορφωτών κλπ στην μπάντα S.

Τέλος, εκτός από τα άριστα χαρακτηριστικά τους, τα νέα mini-HeadEnds διαθέτουν ένα πρωτοποριακό και ελκυστικό design το οποίο δηλώνει στους τελικούς πελάτες ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο προϊόν, σε εντελώς άλλο - ανώτερο - επίπεδο από αυτό των απλών ενισχυτών κεντρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες : IKUSI Hellas Λ. Ποσειδώνος 33, Άλιμος, 210 9852935, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

23 Δεκεμβρίου 2022