Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Διαδικασία εγγραφής στις ημερίδες της IKUSI Hellas που διεξάγονται μέσω του Microsoft Teams

Στις διαδικτυακές μας ημερίδες, χρησιμοποιούμε το Teams της Microsoft.

Για όσους συναδέλφους δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ξανά, μπορούν να το κάνουν χωρίς την εγκατάσταση του προγράμματος – μέσα από τον web browser που χρησιμοποιούν συνήθως.

Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πολύ βολικό & δωρεάν αυτό πρόγραμμα, μπορούν να το κατεβάσουν είτε για PC, είτε για κινητό, από τη θέση: https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-teams/download-app

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις ημερίδες μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο – διεύθυνση URL – που θα βρείτε στο newsletter ή е-mail που έχετε λάβει και αφορά τη συγκεκριμένη ημερίδα.

Αφού κάνουμε click πάνω στον σύνδεσμο, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο του web browser, με τη σελίδα όπου θα κάνουμε την κράτηση για την ημερίδα.

ms teams 1

Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στα αντίστοιχα πεδία:

  • Όνομα
  • Επώνυμο
  • E-mail

και κάνουμε click στο {Register now} για να ολοκληρώσουμε την κράτηση.

Στο e-mail που μόλις δηλώσαμε θα λάβουμε την επιβεβαίωση της κράτησης, συνημμένο το αρχείο (.ics) για να αποθηκεύσουμε μια υπενθύμιση για την ημερίδα στο ημερολόγιο (Outlook Calendar, Google calendar, κλπ)

ms teams 2

ms teams 3

και το αντίστοιχο link για τη σύνδεση στην ημερίδα {Join event} το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε λίγο πριν (περίπου 5-10 λεπτά) την έναρξη της.

ms teams 4

Θα σας περιμένουμε στις επόμενες ημερίδες μας.

 

23 Δεκεμβρίου 2022