Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

HD Ranger Lite η πιο προσιτή έκδοση της κορυφαίας σειράς πεδιομέτρων της PROMAX

Η PROMAX παρουσιάζει την πιο προσιτή έκδοση της κορυφαίας σειράς πεδιομέτρων HD Ranger, το HD Ranger Lite

Πρόκειται για ένα πεδιόμετρο που φέρει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές που θα βρείτε μόνο στη σειρά HD Ranger, αφού ουσιαστικά πρόκειται για την Light έκδοση της σειράς.

Η διαφορές του από το μεγάλο αδερφό του το κλασσικό HD Ranger+, δεν είναι σημαντικές: αφορούν μόνο τη μικρότερη μπαταρία του, ελαφρώς διαφορετικό τύπο οθόνης και την ελάχιστη διαφορά στην ακρίβεια των μετρήσεων.

Φυσικά εξακολουθεί να μετρά όλες τις παραμέτρους και να δείχνει εικόνα στην μεγάλη High Definition 7” οθόνη του από όλα τα σήματα DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C/C2, είναι ταχύτατο όπως τα μεγαλύτερα μοντέλα, διαθέτει κορυφαία εργονομία, πολύ μεγάλη υπολογιστική ισχύ, αλλά και Dynamic echoes analysis, εξαιρετική διαχείριση δεδομένων, DVB-S2 multistream decoding, έξυπνη διαίρεση της οθόνης για ταυτόχρονη απεικόνιση εικόνας, φάσματος και μετρήσεων και πολλά ακόμα.

Το HD Ranger Lite έρχεται στην πιο κατάλληλη εποχή για τους τεχνικούς στη χώρα μας, αφού με την εξέλιξη των συνεχόμενων ASO μεγιστοποιείται η ανάγκη για ένα σοβαρό όργανο που θα μας δίνει πραγματικές μετρήσεις και όχι ενδείξεις, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της επίγειας και της δορυφορικής λήψης.
Η πολύ χαμηλή τιμή του σε σχέση με το επίπεδο της ποιότητας κατασκευής, της εξαιρετικής εργονομίας και της πληρότητας των μετρήσεων, το καθιστά ιδιαίτερα δελεαστική λύση σε όσους τεχνικούς είναι ενεργοί στον τομέα των επαγγελματικών έργων, αλλά και σε όσους ασχολούνται με κάτι περισσότερο από τη λήψη των βασικών δορυφόρων και την εγκατάσταση απλών ατομικών κεραιών.

Ο τιμοκατάλογος χονδρικής είναι διαθέσιμος στην περιοχή των τεχνικών στην ενότητα: αρχεία - τιμοκατάλογοι PROMAX

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 9852935 ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά και στο δίκτυο των συνεργατών μας, όπου μπορείτε να απευθύνεστε για παραγγελίες του νέου οργάνου.

29 Δεκεμβρίου 2022