Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

HD Ranger 2 το κορυφαίο όργανο της αγοράς

Τη χρονιά που μας πέρασε η PROMAX άφησε στην ιστορία την πολύ πετυχημένη σειρά TV Explorer που περιλάμβανε 7 μοντέλα – από το βασικό TV Explorer μέχρι το κορυφαίο TV Explorer HD+ και παρουσίασε τα πρώτα μοντέλα από τη νέα σειρά πεδιομέτρων με την ονομασία HD Ranger.

Τα δύο πρώτα μοντέλα είναι τα HD Ranger & HD Ranger+ που ως συνήθως έχουν αφήσει πολύ πίσω τον ανταγωνισμό και ήδη πωλούνται πάρα πολύ καλά στην Ελληνική αγορά, μια που εκτός από κορυφαία χαρακτηριστικά, διαθέτουν πολύ μεγάλη ταχύτητα σάρωσης, κορυφαία εργονομία και προσφέρονται σε εξαιρετικά δελεαστική τιμή.

Να θυμίσουμε ότι τα HD Ranger πέρα από την πολύ λαμπερή High Definition 7” οθόνη, παρέχουν όλες τις δυνατές μετρήσεις, μαζί με εικόνα σε όλα τα format και κωδικοποιήσεις (DVB-S/S2, DVB-T, DVB-C, MPEG4, HD κλπ), πολύ μεγάλη υπολογιστική ισχύ, αλλά και έξυπνη διαίρεση της οθόνης για ταυτόχρονη απεικόνιση εικόνας, φάσματος και μετρήσεων, λειτουργία LTE, εξαιρετική διαχείριση δεδομένων, DVB-S2 multistream decoding και πολλά ακόμα.

Το HD Ranger+ προχώρα ένα ακόμα βήμα πιο μακριά, δίνοντας εικόνα ακόμα και στα συστήματα DVB-T2 & DVB-C2 που δεν έχουμε ακόμα στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας multistreams, Dolby Digital+, Constellation & δυναμική ανάλυση Echo.
Και στα δύο μοντέλα προσφέρονται σαν option οπτικές μετρήσεις, Wi-Fi dongle, extender για την μπάντα των 3 GHz, Beacon - Flyaways, SNG, VSAT κλπ.

Ήρθε όμως η ώρα να αντικατασταθεί και το κορυφαίο TV Explorer HD+ της προηγούμενης σειράς, έτσι η PROMAX παρουσιάζει το νέο βασιλιά των οργάνων: το HD Ranger 2.
Το νέο κορυφαίο όργανο της εταιρείας περιλαμβάνει όλα όσα μας είχε δώσει το HD Ranger+ και επιπλέον τα εξής interface:
- HDMI output
- TS-ASI input
- TS-ASI output
- IPTV input

Επιπλέον προσφέρει μετρήσεις/καταγραφές Merogram & Spectrogram, εικόνα & μετρήσεις σε σήματα IPTV, Common Interface για την αποκωδικοποίηση των κωδικοποιημένων καναλιών, υβριδική λειτουργία touch control μέσω οθόνης αφής ή κλασσική λειτουργία με τα εργονομικά πλήκτρα επιλογών και πολλές ακόμα νέες λειτουργίες.

Μια πληθώρα πρόσθετων πληροφοριών υπάρχει στην ιστοσελίδα του εργοστασίου στην ενότητα του HD Ranger 2.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την PROMAX Hellas στο 210 9852935 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά και στο δίκτυο των συνεργατών μας.

29 Δεκεμβρίου 2022