Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

TV Hunter ο “Κυνηγός” ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης για DVBT και DVBT2

Το TV Hunter+ είναι ένα μικρό, φορητό & εύκολο στη χρήση πεδιόμετρο που έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση της Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης και για τις δύο συστήματα ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T και DVB-T2.

Το απλό TV Hunter έχει γίνει ήδη ένα δημοφιλές εργαλείο στους τεχνικούς, για την σωστή ρύθμιση κεραίας & ενισχυτή σε DVB-T. Το σημείο κλειδί για την επιτυχία του είναι το μικρό μέγεθος (όργανο τσέπης) και η απίστευτη ευκολία χρήσης, προσφέροντας παράλληλα σωστές μετρήσεις των ψηφιακών παραμέτρων και όχι απλές ενδείξεις.

Ως φυσική εξέλιξη το νέο TV Hunter+ είναι τώρα διαθέσιμο για τους πιο απαιτητικούς τεχνικούς, επιτρέποντας την πλήρη συμβατότητα με το πρότυπο DVB-T2 για την υψηλής ευκρίνειας επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την PROMAX Hellas στο 210 9852935 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά και στο δίκτυο των συνεργατών μας.

29 Δεκεμβρίου 2022