Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

HD Ranger Plus της PROMAX

Promax HDRANGERp web

Καταφέραμε και φέραμε στην Ελλάδα ένα από τα πρώτα κομμάτια παραγωγής του HD Ranger+ της PROMAX. Το ανοίξαμε, το συνδέσαμε, το δουλέψαμε και μείναμε έκπληκτοι.

Η PROMAX έχει κάνει ξανά τα μαγικά της – δημιούργησε και πάλι ένα όργανο που αφήνει πολύ μακριά τον ανταγωνισμό.

Φοβερή ταχύτητα σάρωσης, πληρέστατο από πλευράς δυνατοτήτων, πανίσχυρος επεξεργαστής, τεράστια φωτεινή οθόνη, υποστήριξη multistreams. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε αυτά που μπορεί να κάνει, απλά επειδή δεν υπάρχει μέτρηση που να μην μπορεί να πραγματοποιήσει. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ελαφρύ, πανέμορφο και προσαρμοσμένο στα μέτρα της εποχής - δηλαδή πολύ οικονομικό σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Το νέο όργανο είναι ετοιμοπαράδοτο από τους συνεργάτες μας, ενώ υπάρχει στο γραφείο μας ένα HD Ranger+ διαθέσιμο, ώστε να το δει και να το λειτουργήσει κάθε λάτρης της τεχνολογίας, μερακλής τεχνικός.

Στην περιοχή των τεχνικών είναι διαθέσιμα τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του οργάνου, το manual, το software αναβάθμισης, οι παρουσιάσεις στα περιοδικά του χώρου και πλούσιο ακόμα υλικό.

Τα περιοδικά του χώρου δημοσίευσαν στα τεύχη Σεπτεμβρίου του καθενός, ένα test - αναλυτική παρουσίαση του νέου οργάνου. Ένα zip με τις δύο παρουσιάσεις σε pdf μπορείτε να βρείτε στην περιοχή των τεχνικών, αλλά και στο: υποστήριξη - downloads - δοκιμές προϊόντων και test.

Υπάρχουν φυσικά και στην Τεχνική Βιβλιοθήκη:

  • Καινοτομίες και βελτιώσεις σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα - Πρώτη Δοκιμή στο Digital TV
  • Η νέα γενιά της PROMAX - Review στα Δορυφορικά Νέα

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την PROMAX Hellas στο 210 9852935 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλά και στο δίκτυο των συνεργατών μας.

29 Δεκεμβρίου 2022