Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η PROMAX εξηγεί: Λύσεις για ευρυεκπομπή κάλυψη σήματος και FSM

antenna field promax web2

Η PROMAX είναι ένας πάροχος τυποποιημένων, ευέλικτων και επίσης προσαρμοσμένων λύσεων για φορείς εκμετάλλευσης ασύρματων υποδομών, που αναπτύχθηκαν στα εργαστήρια R + D με δική της δοκιμασμένη τεχνολογία. Σε αυτό το άρθρο, η εταιρία παραθέτει τις λύσεις που διαθέτει για εφαρμογές broadcast!

Τα συστήματα ευρυεκπομπής της PROMAX συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας τόσο σε επίπεδο κυβερνητικών υπηρεσιών που είναι υπεύθυνες για την έρευνα του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων και των μέσων δημιουργίας περιεχομένου, αλλά ακόμη και σε επίπεδο μικρών ιδιωτικών τηλεοπτικών δικτύων σε κτίρια, συνεδριακά κέντρα , πλοία, εταιρικά γραφεία, νοσοκομεία κ.λπ.

Ανάπτυξη ασύρματων δικτύων τηλεπικοινωνιών

Τα εργαλεία φασματικής ανάλυσης που περιλαμβάνονται στα πεδιόμετρα PROMAX είναι το κλειδί για την επιτόπια ανάλυση με στόχο να εντοπιστεί η καλύτερη θέση για τα κέντρα εκπομπής που παρέχουν κάλυψη πληθυσμού.

Νομική συμμόρφωση

Η PROMAX παρέχει δίπολα για την εκτέλεση μετρήσεων έντασης πεδίου με στόχο τη μέτρηση των επιπέδων ηλεκτρομαγνητικής έκθεσης. Οι πίνακες συντελεστών Κ παρέχονται εύκολα για να φορτωθούν στους αναλυτές της, έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να εφαρμόσει τις κατάλληλες διορθώσεις και να πραγματοποιήσει τις σωστές μετρήσεις.

Σήμα συγχρονισμού PPS

Τα πεδιόμετρα PROMAX μπορούν προαιρετικά να συμπεριλάβουν το σήμα 1 PPS που πρέπει να συγχρονισθεί με το σήμα Pulse delay (σήμα συγχρονισμού) και να αναλύσει την καθυστέρηση δικτύου με την οποία λειτουργούν τα κέντρα εκπομπής ενός δικτύου broadcast.

Η καθυστέρηση του δικτύου επιτρέπει την εκτίμηση του διαθέσιμου χρονικού περιθωρίου για έναν πομπό, από τη στιγμή που λαμβάνει ένα πακέτο πληροφοριών έως ότου πρέπει να μεταδοθεί, παρέχοντας μια μέτρηση της απόδοσης του δικτύου σχετικά με το πόσο κοντά είναι ο πομπός στο να χάσει πακέτα.

1002

TV Modulators και Transmodulators

Η PROMAX σχεδιάζει επίσης modulators και transmodulators με την ποιότητα εξόδου ενός επαγγελματικού διαμορφωτή. Είναι κατάλληλα τόσο για παραγωγούς περιεχομένου όσο και για μεσαίου μεγέθους δίκτυα σε κεντρικά κτίρια, νοσοκομεία, πλοία και τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

1003

Εργαλεία σχεδιασμού συχνοτήτων και κάλυψης σήματος

Οι λύσεις κάλυψης σήματος από την PROMAX, επιτρέπουν την ανάλυση ευρείας περιοχής (ανάλυση δοκιμής εν κινήσει) με απόλυτη ασφάλεια, διότι τα συστήματά της είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες μακράς διαρκείας και μπορούν επίσης να τροφοδοτούνται μέσω βοηθητικής ισχύος. Τα δεδομένα μπορούν να απεικονίζονται στο Google Earth, Microsoft Excel ή CSV χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλεία μετατροπής που αναπτύσσονται από την PROMAX .

Σχεδιασμός δικτύων ραδιοσυχνοτήτων

Οι μηχανικοί σχεδιασμού συχνότητας βρίσκουν έναν σύμμαχο στα πεδιόμετρα της PROMAX, επειδή είναι διαθέσιμα τόσο σε φορητή μορφή (με περισσότερο από 4 ώρες αυτονομία μπαταρίας) όσο και σε μορφή rack, ιδανική για τοποθέτηση σε κινητές μονάδες επιτήρησης, ανάλυσης και παρακολούθησης.

Συστήματα μέτρησης DVB, ISDB-T και ATSC

Τα πεδιόμετρα PROMAX είναι διαθέσιμα για τα περισσότερα παγκόσμια πρότυπα τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς επιτρέπουν την ανάλυση σημάτων DVB, ISDB-T και ATSC τόσο για επίγεια, όσο και δορυφορικά & καλωδιακά συστήματα.

Πηγή: https://www.iptvsat.gr

29 Δεκεμβρίου 2022