Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η PROMAX εξηγεί: Πώς μπορούμε να μετρήσουμε τις παρεμβολές 5G

promax 5g equipment web2

Η μέτρηση παρεμβολών 4G και 5G ακούγεται πολύπλοκη, ωστόσο με τα πεδιόμετρα Promax HD Ranger & Ranger Neo υλοποιείται πανεύκολα...Δείτε πώς αμέσως παρακάτω!

Οι αναλυτές PROMAX είναι συμβατοί με το δεύτερο ψηφιακό μέρισμα (5G), δεν χρειάζεται να ενημερώσετε το υλικολογισμικό! Τα πεδιόμετρα HD RANGER και RANGER Neo είναι έτοιμα για το 5G από το εργοστάσιο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλίσουν ότι η ζώνη των 700 MHz δεν δημιουργεί παρεμβολές στην κανονική λήψη τηλεοπτικών εκπομπών.

Λειτουργία δοκιμής LTE INGRESS για 5G και 4G

Με τη λειτουργία LTE Ingress Test μπορείτε να ελέγξετε εάν τα φίλτρα LTE σε μια εγκατάσταση ομοαξονικής καλωδίωσης είναι αποτελεσματικά ή όχι. Αυτό μπορεί να γίνει για τις ζώνες 4G, αλλά και για ζώνες 5G .

1202Το LTE Ingress Test μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ζώνη συχνοτήτων 5G χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης του firmware του αναλυτή PROMAX

Αυτό το εργαλείο αναλύει τη ζώνη συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας, για να συγκρίνει το MER και την ισχύ ενός ψηφιακού επίγειου τηλεοπτικού καναλιού πριν και μετά την εγκατάσταση του φίλτρου LTE.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πεδιόμετρα HD RANGER ή RANGER NEO στις ζώνες συχνοτήτων 5G

Είναι ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η λειτουργία LTE Ingress Test επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τη ζώνη συχνοτήτων υπό ανάλυση.

Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι αν η λειτουργία LTE Ingress Test έχει οριστεί από προεπιλογή για την ανάλυση της ζώνης 4G (795 έως 862 MHz), μπορεί ωστόσο να προσαρμοστεί στις ζώνες συχνοτήτων του δεύτερου ψηφιακού μερίσματος (694-790 MHz).

1203Προσαρμογή της ζώνης συχνοτήτων υπό ανάλυση στο LTE Ingress Test για το 5G

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τη ζώνη συχνοτήτων στο 5G; Απλά ανοίξτε το μενού PREFERENCES (πατήστε με διάρκεια το πλήκτρο Folder), μεταβείτε στην καρτέλα UTILITIES και ρυθμίστε τις μέγιστες και ελάχιστες συχνότητες για το φίλτρο LTE στα 694 και 790 MHz αντίστοιχα.

Πηγή: https://www.iptvsat.gr

29 Δεκεμβρίου 2022