Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Αναβάθμιση firmware για τους αναλυτές φάσματος PROMAX RANGER Neo – Τέσσερα ΔΩΡΕΑΝ νέα χαρακτηριστικά

Promax Ranger Neo 3 web2

File Manager – Διαχείριση Αρχείων

Εμφανίζει όλες τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη του πεδιόμετρου (ή σε μια εξωτερική μονάδα αποθήκευσης USB), οργανωμένη σε δομή δέντρου. Οι πόροι ομαδοποιούνται ανά φάκελο: antenna profiles, captured spectrum traces, channel plans, dataloggers, screenshots, recorded transport streams, κλπ. Ανάλογα με τον επιλεγμένο πόρο, είναι δυνατή η εμφάνιση με open ή/και edit.

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο πεδιόμετρο απλώς σύροντάς τα από τον υπολογιστή και να τα τοποθετήσετε στον File Manager. Είναι επίσης δυνατό να κατεβάσετε είτε μεμονωμένα αρχεία είτε πλήρεις φακέλους συμπιεσμένους σε ZIP.

CHANNEL PLAN EDITOR – Επεξεργαστής Σχεδίου Καναλιών

Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια καναλιών χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ” Explore Channel Plan”, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον να δημιουργήσετε από το μηδέν ένα σχέδιο καναλιών χειροκίνητα, προσδιορίζοντας κάθε συχνότητα και πρότυπο καναλιού. Αυτό είναι πλέον εφικτό από την περιοχή Channel Plan Editor.

Επιπλέον, είναι εύκολο να μοιραστείτε τα channel plans που δημιουργήσατε μεταξύ διαφορετικών αναλυτών, δεδομένου ότι μπορείτε να τα κάνετε import και export από την περιοχή Webserver του File Manager.

REPORT GENERATOR – Δημιουργία Αναφοράς

Τα reports μετρήσεων είναι βασικά εργαλεία για την πιστοποίηση εγκαταστάσεων. Μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα από αποθηκευμένα dataloggers, έτοιμα για εκτύπωση.
Απλώς πρέπει να επιλέξετε το datalogger από το οποίο επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια αναφορά, να προσθέσετε – εάν χρειάζεται – πληροφορίες συγγραφέα και στη συνέχεια ο webserver θα δημιουργήσει ένα αρχείο PDF το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε άμεσα.

Παρακολουθήστε παρουσιάσεις DAB / DAB + και ακούστε ραδιόφωνο DAB / DAB + & FM

Μπορείτε να ακούτε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς DAB / DAB + καθώς και αναλογικό ραδιόφωνο FM από απομακρυσμένο PC, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Webserver του αναλυτή.

1702

Tα slideshows είναι φωτογραφίες που αποστέλλονται με ρυθμό που ορίζεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό, ως μέσο πρόσθετης πολυμεσικής πληροφορίας και εμφανίζονται σε διάφορα μενού στον αναλυτή

Επιπροσθέτως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα slideshows από ραδιόφωνα DAB / DAB +. Στην ψηφιακή ραδιοφωνική τεχνολογία DAB / DAB +, οι ραδιοφωνικές υπηρεσίες που μεταδίδονται συνοδεύονται από παρουσιάσεις-slideshows που προβάλλουν εξώφυλλα άλμπουμ, φωτογραφίες καλλιτεχνών, πληροφορίες οδικής κίνησης και πρόβλεψης καιρού κλπ.

Πηγή: https://www.iptvsat.gr

 

29 Δεκεμβρίου 2022