Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η Promax εξηγεί: Απομακρυσμένος έλεγχος στα πεδιόμετρα RANGER Neo

promax web control multidevice web2

Τα πεδιόμετρα PROMAX RANGER Neo μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση και οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Internet, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι δωρεάν και ενσωματωμένη στα μοντέλα RANGER Neo + και άνω, επιτρέποντας την απομακρυσμένη παρακολούθηση της ποιότητας σήματος χάρη στη λειτουργία webControl .

webControl

Η λειτουργία RANGER Neo webControl, προσφέρει τέσσερις κύριους τομείς: Spectrum analyzer, TV Parameters, Remote console και Monitoring mode..

Η περιοχή Spectrum analyzer μας δείχνει το ίχνος φάσματος και όλες τις μετρήσεις για το κανάλι RF που είναι συντονισμένο, ενώ μπορούμε να τροποποιήσουμε το επίπεδο αναφοράς (reference level), το span, το κανάλι / συχνότητα και το channel plan που χρησιμοποιείται.

promax control web

Η περιοχή TV Parameters προσφέρει σχετικά μεταδεδομένα που προσδιορίζουν το δίκτυο (NID), (ONID), TS, Service, LCN κ.λπ. μαζί με την προβολή βίντεο μιας από τις υπηρεσίες στο επιλεγμένο κανάλι.

RANGER Neo Κονσόλα

Πλήρης έλεγχος του πεδιόμετρου από οπουδήποτε στον κόσμο και χωρίς επιπλέον εγκατάσταση λογισμικού. Μια εικονική πλατφόρμα που σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του αναλυτή.

promax ranger neo console web

Επαγγελματικό σύστημα monitoring

Μπορείτε να προγραμματίσετε τον αναλυτή RANGER Neo TV για αυτόματη λήψη μετρήσεων σε δεδομένο χρονικό διάστημα … ή μόνιμα! Ορίστε συναγερμούς και προ-συναγερμούς σε διαφορετικές παραμέτρους μέτρησης (MER, C/N, CBER, κ.λπ.). Εμφανίστε τα δεδομένα σε δυναμικό γράφημα και κάντε εξαγωγή τους σε CSV για επεξεργασία με λογισμικό γραφείου.

promax ranger monitoring web

Video / Audio Streaming

Είναι πλέον εφικτή η ροή του Transport Stream μετά την αποδιαμόρφωση καναλιού είτε μέσω ιδιωτικού LAN είτε μέσω Διαδικτύου, ως ροή unicast (UDP). Η υπηρεσία όπως φαίνεται στην οθόνη του αναλυτή, μπορεί να μεταδοθεί ως SPTS over IP ή ως πλήρες TS που περιέχει όλες τις υπηρεσίες του εκάστοτε καναλιού. Το ίδιο χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα streams που έχουν ληφθεί μέσω IP ή έχουν προηγουμένως εγγραφεί, αντί να προέρχονται από πηγή RF.

promax ranger streaming web

Πηγή: www.iptvsat.gr

09 Ιανουαρίου 2023