Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η συμμετοχή της PROMAX στην Salonica Electronix 2023

Μετά τις πολύ επιτυχημένες συμμετοχές της IDComs – PROMAX σε όλες τις εκθέσεις Electronix που έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη τα προηγούμενα χρόνια, συμμετέχουμε και φέτος στην Salonica Electronix 2023.

Θα λέγανε ότι στην πράξη η αγορά ζήτησε από τη διοργανώτρια εταιρεία τη φετινή διεξαγωγή της έκθεσης στην Θεσσαλονίκη, αφού πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά για τον κλάδο μας, η οποία είναι εξαιρετικά αδικημένη από πλευράς τοπικών κλαδικών εκθέσεων και πραγματικά διψά για μια τέτοια εκδήλωση.

Από την πλευρά μας, την τιμητική τους θα έχουν και τα νέα όργανα της PROMAX, με το νέο mini RANGER, το κορυφαίο ATLaS NG με την 10” οθόνη του, το RANGER Neo 2, αλλά και απλούστερα όργανα, πολύμετρα κλπ.

Το περίπτερό μας θα βρίσκεται και ο Peter Ivanov από το εργοστάσιο της εταιρείας, η συμμετοχή του οποίου έχει αποδειχθεί καθοριστική τα τελευταία χρόνια στον τομέα των απαντήσεων σε τεχνικά ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με τα όργανα τους.

Τις μέρες της έκθεσης στο περίπτερο μας θα βρίσκονται οι Θανάσης Κυριακόπουλος, Στάνισλαβ Ερμιζίδης, Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Κυριακή Κυριακοπούλου.
Θα χαρούμε να σας δούμε στην έκθεση.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Μαρτίου στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας συναντήσουμε εκεί.
Θα διαρκέσει όλη τη Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 έως τις 20:00.
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.salonica-electronix.gr, στην επιλογή Ε-TICKET.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την πρόσκληση και να την έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας.

06 Μαρτίου 2023