Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Η IDComs και το συνέδριο Salonica Electronix 2023 στη Θεσσαλονίκη

Το συνέδριο Salonica Electronix 2023 για το Digital Transformation, τo Cyber Security και το Cloud, διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου.

Απευθύνεται σε ανθρώπους της τεχνολογίας, μηχανικούς, IT managers και στελέχη επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη εστίαση στο Hospitality Market.

Το δικό μας μέρος της εκδήλωσης, με γενικό τίτλο “update @Hotel experience”, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 16:00, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Θα σταθεί στις τεχνολογίες δικτύων και WiFi, με ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτήσεις και τα πρωτόκολλα για το IPTV, τις εφαρμογές EoC (Ethernet over Coaxial) που λύνει πολλά προβλήματα σε μια σημαντική μερίδα ξενοδοχείων, αλλά και στο νέο trend της αγοράς, την τεχνολογία Cast που εξασφαλίζει τις καλύτερες κριτικές από τους φιλοξενούμενους, αφού συμβάλει σημαντικά στην “σαν το σπίτι τους” ζητούμενη εμπειρία.

Το τελευταίο είναι μια τεχνολογία που βρίσκει ευρύτατη εφαρμογή σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και αφορά τη δυνατότητα των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου, να δουν στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης του δωματίου τους, IP περιεχόμενο από όλες τις διεθνείς και ελληνικές διαδικτυακές πλατφόρμες που χρησιμοποιούν και στο σπίτι τους (NetFlix, YouTube TV, ErtFlix, CosmoteTV OTT, EON, Disney+, Prime Video κλπ).
Περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία Cast υπάρχουν στο σχετικό άρθρο μας.

Στο link μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο συνέδριο και να συζητήσουμε οτιδήποτε σας απασχολεί στα ζητήματα της ειδικότητας μας.
Θα χαρούμε να σας δούμε και στο περίπτερο μας δίπλα από την αίθουσα του συνεδρίου, όπου θα υπάρχουν σε πλήρη λειτουργία το Cast και όλα τα συστήματα που αναφέρουμε.

Τις μέρες της έκθεσης στο περίπτερο μας θα βρίσκονται οι Θανάσης Κυριακόπουλος, Στάνισλαβ Ερμιζίδης, Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Κυριακή Κυριακοπούλου.
Λεπτομέρειες για τις τεχνολογίες στις οποίες εστιάζει το περίπτερο μας υπάρχουν στο σχετικό άρθρο.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Μαρτίου στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης.
Θα διαρκέσει όλη τη Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 έως τις 20:00.
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.salonica-electronix.gr, στην επιλογή Ε-TICKET.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την πρόσκληση και να την έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας.

06 Μαρτίου 2023