Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

Αργό Internet; Ανεβάστε ταχύτητα με τις κεραίες για 4G & 5G routers

higher speeds 5G triax antennas full

Μία εξαιρετική λύση στο αργό internet αποτελεί πλέον το ασύρματο internet, κυρίως με μια δημοφιλή στην Ελλάδα υπηρεσία, αυτή των data μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Σε πολλές περιπτώσεις τα data μέσω κινητής τηλεφωνίας προσφέρονται σε πολύ προσιτό κόστος μηνιαίως, έτσι ώστε - από οικονομικής πλευράς - με την τοποθέτηση ενός 4G ή 5G router, να ενδείκνυται ακόμα και η κατάργηση της σταθερής τηλεφωνίας.

Τί γίνεται όμως όταν υπάρχουν δυσκολίες λήψης ικανοποιητικού σήματος σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και σε χαμηλούς ορόφους αστικών περιοχών με πυκνή δόμηση;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ενσωματωμένες κεραίες σε αυτά τα routers είναι αρκετές, ώστε να έχουμε ισχυρό σήμα από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας. Σε κάποιες άλλες, όμως, το σήμα της κινητής είναι πολύ χαμηλό στις θέσεις που τοποθετείται το router, οπότε η ταχύτητα μειώνεται δραματικά.

Σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, η τεχνολογία δίνει την απόλυτη λύση, με ειδικές κεραίες για 4G & 5G routers.
Ποια είναι τα μοντέλα των συγκεκριμένων κεραιών και γιατί δίνουν την απόλυτη λύση στο πρόβλημα του αργού internet, μπορείτε να μάθετε στο άρθρο που έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό «Ψηφιακή Τηλεόραση»:

Υψηλότερες ταχύτητες με κεραίες για 4G & 5G routers

Επίσης, πληροφορίες για τα συγκεκριμένα μοντέλα κεραιών της Triax, τεχνικά χαρακτηριστικά και τα αναλυτικά datasheets, μπορείτε να βρείτε εδώ.

27 Ιουλίου 2023