Skip to main content

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεοπτικού Δικτύου & IPTV για Ξενοδοχεία

WEBINAR: Εκπαίδευση για τις προχωρημένες λειτουργίες των πεδιομέτρων PROMAX Ranger Neo / HD Ranger

H IDComs διοργανώνει Webinar για τα πεδιόμετρα PROMAX Ranger Neo & HD Ranger, το Σάββατο 27/1 με ώρα έναρξης 17:00, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

Ο κύριος λόγος που προχωράμε στη διοργάνωση αυτού του webinar, είναι ότι έχουμε διαπιστώσει πως αρκετοί από τους συναδέλφους οι οποίοι διαθέτουν ένα πεδιόμετρο της PROMAX, χρησιμοποιούν μόνο το 10 ή το 20% από τις δυνατότητες που παρέχουν αυτές οι σύγχρονες και ποιοτικές συσκευές της εταιρείας.
Στη διάρκεια της ημερίδας, θα δείξουμε όχι μόνο τις βασικές λειτουργίες των οργάνων, αλλά κυρίως τις πρόσθετες λειτουργίες, επειδή θεωρούμε πως είναι άδικο για τους συναδέλφους, να στερούνται – λόγω πίεσης της δουλειάς - τη διερεύνηση χρήσιμων λειτουργιών των οργάνων που ήδη έχουν, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινής δουλειάς τους και να προσφέρουν την τέλεια απόδοση κάθε εγκατάστασης στους πελάτες τους.

Ο δεύτερος λόγος αφορά τους συναδέλφους που ακόμα χρησιμοποιούν φτηνά satfinders για να κάνουν τη δουλειά τους, αφού πολλές φορές έχουμε ακούσει την έκφραση “και με ένα απλό satfinder την κάνω τη δουλειά μου”.
Όσοι παρακολουθήσουν το webinar, θα μπορέσουν να κρίνουν μόνοι τους, κατά πόσο είναι σωστή η παραπάνω έκφραση.

Η PROMAX έχει δημιουργήσει μία σειρά εκπαιδευτικών video για όλα τα μοντέλα Ranger Neo και HD Ranger, τα οποία μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες ενός τεχνικού και τις δυνατότητες που του δίνουν τα σωστά πεδιόμετρα.
Στα συγκεκριμένα video περιγράφεται το σύνολο των λειτουργιών των εν λόγω αναλυτών, καθώς και ο τρόπος χρήσης.

Η βασική playlist της PROMAX περιλαμβάνει 44 εκπαιδευτικά Videos, τα οποία σταδιακά μεταφέρονται στο κανάλι Youtube www.youtube.com/@promaxhellas, αλλά και στο website της IDComs στη διαδρομή Αρθρογραφία -> Αρθρογραφία PROMAX -> PROMAX RANGER Neo και HD RANGER - Σειρά εκπαιδευτικών Videos, με δική μας επεξεργασία, καθώς και με πλήρη μετάφραση της κάθε περιγραφής.

Η προσαρμογή των συγκεκριμένων videos στα ελληνικά και η παρουσίασή τους των βασικών από αυτά στο εν λόγω WEBINAR, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άμεσα μια πλήρη εικόνα για τα πιο δημοφιλή πεδιόμετρα της PROMAX.

Κατά τη διάρκεια του WEBINAR, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή παρουσίαση ορισμένων επιλεγμένων χαρακτηριστικών Video από την συγκεκριμένη playlist, ενώ θα γίνει αναφορά και στις υπόλοιπες playlist, οι οποίες περιέχουν σύντομα σεμινάρια, καθώς και έναν αριθμό επεξηγηματικών video για αρχάριους.
Το πιο σημαντικό όμως είναι η ζωντανή παρουσίαση από το web interface του Ranger Neo 2 που έχουμε στο γραφείο μας, ώστε να δούμε στην πράξη αυτές τις ιδιαίτερες λειτουργίες και κυρίως να εξομοιώσουμε όποια λειτουργία ζητήσουν οι συνάδελφοι, ώστε να λυθούν οι όποιες πιθανές απορίες.
Με τον τρόπο αυτό, όλοι οι συνάδελφοι θα είναι σαν να έχουν μπροστά τους στη οθόνη το πραγματικό όργανο.

Φυσικά – όπως σε κάθε σεμινάριο της IDComs – η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα για ερωτήσεις και γενικότερη συζήτηση για τα εν λόγω θέματα.

Σημειώνουμε τέλος πως ειδικά για τους συναδέλφους που θα παρακολουθήσουν το webinar και θελήσουν να παραγγείλουν κάποιο όργανο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, θα ισχύσουν οι παλιές τιμές του 2023.

Για την δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε το link στην ιστοσελίδα του Teams και συμπληρώστε τουλάχιστον τα 3 από τα 5 πεδία που ζητούνται.

Όσοι συνάδελφοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη διαδικασία Webinar μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, μπορούν να δουν τις οδηγίες στο παλαιότερο άρθρο μας:
Διαδικασία εγγραφής στις ημερίδες της IDComs - IKUSI Hellas που διεξάγονται μέσω του Microsoft Teams

Ραντεβού το Σάββατο 27/1 στις 17:00 !